Προς Ηρακλή Κηφισιάς ο Τάσος Κουμπλής

Ο έμπειρος τεχνικός συζητά με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Προς Ηρακλή Κηφισιάς ο Τάσος Κουμπλής

Ο Τάσος Κουμπλής ανέλαβε τον Απόλλωνα Αθηνών δημιούργησε μια νεανική ομάδα και την έφτασε ως τον τελικό ανόδου στην Α1 ανδρών, αλλά βρέθηκε στο δρόμο του η ΑΕΚ, που ουσιαστικά είχε ρόστερ Α Εθνικής.

Ο Κολωνιώτης τεχνικός θα συνεχίσει τη δουλειά του στη Ριζούπολη, αφού η διοίκηση του Απόλλωνα είναι ευχαριστημένη από το έργο του και θα προσπαθήσει τη νέα περίοδο να προβιβάσει την ομάδα στη Volley League.

Αντίθετα ο Ηρακλής Κηφισιάς περνάει δύσκολες ώρες μετά το πατατράκ της περασμένης περιόδου, με τη φυγή του χορηγού και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, ενώ υπήρξαν παραιτήσεις και των προπονητών στα τμήματα υποδομών.

Ο Νίκος Χουντουμάδης λοιπόν κάλεσε τον Τάσο Κουμπλή να βοηθήσει με την εμπειρία και να οργανώσει εκ νέου τις ακαδημίες, που στο παρελθόν ήταν πρότυπο και οι κορυφαίες στην Ελλάδα, με πολλές αθλήτριες να στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες.

Ο Κουμπλής δεν θα ασχοληθεί με το κωουτσάρισμα και την προπόνηση της ομάδας γυναικών, παρά μόνο με την οργάνωση των ακαδημιών και ταυτόχρονα θα είναι προπονητής στον Απόλλωνα Αθηνών, με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.