Ξανά στην ΑΕΚ η Λιάγκη μετά από οκτώ χρόνια

Η 24χρονη διαγώνια Νάσια Λιάγκη επανεντάχθηκε στο ρόστερ της ΑΕΚ μετά από μια οκταετία όπου φόρεσε τις φανέλες αρκετών συλλόγων.

Ξανά στην ΑΕΚ η Λιάγκη μετά από οκτώ χρόνια

Επανεμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ για τη Νάσια Λιάγκη έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Η 24χρονη διεθνής διαγώνια είχε αποχωρήσει το 2012 από την «Ένωση» για τον Παναθηναϊκό και από τότε ακολούθησε μια πορεία που περιελάμβανε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και μία γαλλική, τη Λα Φερουά, στην οποία αγωνίστηκε πέρσι για λίγα παιχνίδια.

Η Λιάγκη βρέθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ στον κλειστό γυμναστήριο του Ευόσμου το περασμένο Σάββατο (10/10) και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του «Δικεφάλου», Κώστα Αρσενιάδη, στη νικηφόρα πρεμιέρα πρωταθλήματος επί του Αίαντα με 3-0.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρει για την επανένταξη της Λιάγκη:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Νάσια Λιάγκη. Η 24χρονη (24/11/1995) διαγώνια, ύψους 1,83 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μετά από 8 χρόνια.

Η Νάσια Λιάγκη ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΓΣ Κερατέας. Το 2011 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας μόνο με νίκες. Το 2012-13 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, καθώς και στις νεάνιδες των "πράσινων" κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Την επόμενη τετραετία φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Μαρκόπουλου, κατακτώντας και πάλι στο επίπεδο νεανίδων το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ και το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη και στον Πανναξιακό, κατακτώντας τη 2η θέση στη Volleyleague με την ομάδα της Νάξου.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ταξίδεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της La Ferois. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών, ενώ έχει τιμήσει τη "γαλανόλευκη" και στις μικρές εθνικές ομάδες.

Νάσια, καλωσήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!».