Ο Ολυμπιακός έπαιζε με 7 παίκτριες, σύμφωνα με τη γραμματεία !

Ένα βαθμό έχασε ο Ολυμπιακός στη Βούλα, στο νικηφόρο ματς 3-2 επί της Θέτιδας, εξαιτίας μιας απίστευτης ενέργειας της γραμματείας, που ναι μεν δεν θα μετρήσει στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, αλλά στο μίνι πρωτάθλημα τίτλου, μπορεί ένα τέτοιο λάθος να κοστίσει και ένα τρόπαιο!

Ο Ολυμπιακός έπαιζε με 7 παίκτριες, σύμφωνα με τη γραμματεία !

Στο 20-23 του τέταρτου σετ(1-2 σετ για τον Ολυμπιακό), κι ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε άσο, η γραμματεία διέκοψε αναίτια τον αγώνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Σαραντίτης και με το τέλος του σετ να αποβληθεί ο μάνατζερ Νίκος Κατσιούρας για διαμαρτυρίες. Τι είχε συμβεί; Η γραμματεία είχε σημειώσει ότι η Χριστοδούλου αντικατέστησε την Αργυρίου, ενώ στην πραγματικότητα η Χριστοδούλου αντικατέστησε την Ξανθοπούλου. Πασαδόρος με πασαδόρο και για όσους ξέρουν βόλεϊ, αυτό είναι το λογικό.

Φευ! Η γραμματεία προσπάθησε να διορθώσει το λάθος της με ένα μεγαλύτερο. Όταν λοιπόν πήγε η Αργυρίου στο σερβίς, έκανε την προσπάθεια της και πήρε άσο, αλλά την ώρα που η μπάλα ήταν στον αέρα, η γραμματεία σφύριξε παράβαση σε βάρος του Ολυμπιακού. Πίστεψε ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε με 7 παίκτριες.

Αποτέλεσμα; Δεν έγινε το 20-24, δόθηκε η φάση ως μη γενόμενη, προκλήθηκε εκνευρισμός στον Ολυμπιακό, έχασε το ρυθμό του και η Θέτιδα ισοφάρισε σε 2-2 σετ.

Ο διαιτητής Πρέντζας κατάλαβε το λάθος της γραμματείας, αλλά ήταν αναγκασμένος να τιμωρήσει τον μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκο Κατσιούρα για απρεπή συμπεριφορά. Για να μη διαμορφώσει όμως το αποτέλεσμα τον απέβαλε από το σετ και δεν του έδειξε κόκκινη κάρτα , ως όφειλε, για να μη ξεκινήσει το τάι μπρέικ με το σκορ 1-0 υπέρ της Θέτιδας. Η γραμματεία μπερδεύτηκε γιατί λόγω κορονοϊού, δεν κρατούν οι παίκτες-τριες ταμπελάκια με το νούμερο της φανέλας.

Η ΚΕΔ είναι υπόλογη γιατί στο σημαντικότερο ματς της πρεμιέρας και χωρίς αγώνες στο πρωτάθλημα ανδρών, έπρεπε να ορίσει έμπειρους στη Βούλα και όχι άπειρους που τα έκαναν μαντάρα…Κι αν τώρα δεν μετράει ο ένας βαθμός, στο μίνι πρωτάθλημα τίτλου, μπορεί να στερήσει και έναν τρόπαιο!

Στο ματς εξάλλου ξεχώρισε η Κωνσταντίνου που είναι στην κορύφωση της καριέρας της, ενώ η Κλάριτς άλλαξε ταχύτητα στο τέταρτο σετ και ηγήθηκε του Ολυμπιακού, που είναι άλλη ομάδα με τη Χριστοδούλου. Και η Θέτιδα με τέτοιες εμφανίσεις θα προκριθεί στην επόμενη φάση...

Δυστυχώς το συναρπαστικότερο ματς της πρεμιέρας δεν καλύφθηκε τηλεοπτικά και το είδαν μόλις 50 άτομα που γράφτηκαν συνδρομητές!