Ρήξη πρόσθιου χιαστού η Εμμανουηλίδου!

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκαταστήσει τη σοβαρή ζημιά στο γόνατό της μετά τον τραυματισμό στο φιλικό του ΑΟ Θήρας με τον Ολυμπιακό

Ρήξη πρόσθιου χιαστού η Εμμανουηλίδου!

Πολύ άτυχη στάθηκε η Μελίνα Εμμανουηλίδου, η οποία υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας είδαν την 26χρονη αθλήτρια να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Ολυμπιακό και από τις πρώτες στιγμές φάνηκε πως ήταν κάτι το σοβαρό.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στη Νάξο η κεντρική του ΑΟΘ μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Ο νέος κύκλος εξετάσεων επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις αφού η Μελίνα Εμμανουηλίδου υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στα γήπεδα η οποία αναμένεται να συμβεί τους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Από εκεί και πέρα με δύο εβδομάδες να μένουν για το πρώτο σερβίς στη Volley League γυναικών, το πρωτάθλημα αλλά και ο ΑΟ Θήρας χάνουν μία από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες.

Η Εμμανουηλίδου θα είναι μεγάλη απώλεια και για την Εθνική γυναικών, καθώς η «γαλανόλευκη» τον Ιανουάριο θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον Ισπανό Ομοσπονδιακό τεχνικό Γκιγιέρμο Ναράνχο να μην υπολογίζει στην διεθνή κεντρική.