Ο Τάσος Κουμπλής στον φιλόδοξο Ζακυνθινό Αθλητικό Όμιλο!

Ο πολύπειρος Τάσος Κουμπλής συμφώνησε με τον Ζακυνθινό Αθλητικό Όμιλο που θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των ομάδων των Κυκλάδων

Ο Τάσος Κουμπλής στον φιλόδοξο Ζακυνθινό Αθλητικό Όμιλο!

Ο Τάσος Κουμπλής αποδέχτηκε την αξιόλογη πρόταση της διοίκησης του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου για να αναλάβει προπονητής στη γυναικεία ομάδα αλλά και να οργανώσει την ακαδημία του συλλόγου.

Ο Κουμπλής παρότι έκανε συζητήσεις με ομάδες του κέντρου δεν είδε ενδιαφέρον και προοπτική κυρίως για τις ακαδημίες και αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης του ΖΑΟ.

«Όπως οι Κυκλάδες»

O έμπειρος προπονητής μιλώντας στο volleynews.gr είπε: «Με γοητεύει η ιδέα να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο και δυνατό σε ένα νησί των Επτανήσων όπου γενικά τα ομαδικά αθλήματα αντιμετωπίζουν δυσκολίες και ειδικά το βόλεϊ. Οι άνθρωποι μου έδειξαν σεβασμό και ενδιαφέρον και δεν είχα παρά να αποδεχτώ την πρόκληση να ανεβάσουμε τη γυναικεία ομάδα, να οργανώσουμε τις ακαδημίες και γιατί όχι να δημιουργήσουμε και μία ανδρική ομάδα. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι σύλλογοι στα υπόλοιπα νησιά μας, όπως στη Σύρο, στη Νάξο, στη Θήρα. Υπήρχαν άνθρωποι με όραμα, μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους και τον αθλητισμό και έχουν φτάσει και παίζουν στην Volley League».

«Η πιο σημαντική στιγμή»

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε στη Ζάκυνθο η θετική απάντηση του Τάσου Κουμπλή. Ο πρόεδρος του ΖΑΟ κ.Μουζάκης είπε: «Είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή για τον σύλλογο του ΖΑΟ. Ένας προπονητής που είναι γνωστός πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Με πέρασμα από την Εθνική ομάδα και στον πάγκο κορυφαίων συλλόγων όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Έχει αναδείξει μια σειρά από Έλληνες και Ξένους παίκτες. Επιλέγει τον σύλλογό μας να τον αναλάβει συνολικά και με διάθεση πολύ για δουλειά και ανάδειξη νέων ταλέντων που είναι και ο βασικός μας στόχος».