Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν προετοιμασία τα κορίτσια στο βόλεϊ (pics)

Υπό τις οδηγίες του Σπύρου Σαραντίτη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκίνησε στο Ρέντη την προετοιμασία της. 

Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν προετοιμασία τα κορίτσια στο βόλεϊ (pics)

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (18/8) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Με νέα πρόσωπα της Κάρλα Κλάριτς, Γεωργία Αργυρίου, Ιλιόνη Κελεσίδη, Φερονίκη Ζιώγα και οι προερχόμενες από την ακαδημία της ομάδας Γεωργία Λιόλιου και Αγγελίνα Συριστατίδη, οι «ερυθρόλευκες» προπονήθηκαν στο κλειστό του Ρέντη για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σπύρου Σαραντίτη!

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκες» που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν:

Στέλλα Χριστοδούλου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Κατερίνα Γιώτα, Γεωργία Αργυρίου, Ιλιόνη Κελεσίδη, Φερονίκη Ζιώγα. Σασί Χίπε, Ελίζαμπεθ Χουντ, Σία Τοτσίδου, Κάρλα Κλάριτς, Αρέτα Κονόμι, Έλενα Μιλεντίγεβιτς Γεωργία Λιόλιου, Αγγελίνα Συριστατίδη.

«Οι στόχοι μου είναι πάντα οι στόχοι του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ξεκινάει μια σεζόν με ιδιαιτερότητες, όπως ολοκληρώθηκε και το τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά όσον αφορά το θέμα της πανδημίας, να μην έχουμε χειρότερες εξελίξεις και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε μια καλή χρονιά. Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με το βόλεϊ και να έχουμε μια πραγματικά καλή σεζόν. Οι στόχοι μου είναι πάντα οι στόχοι του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η ομάδα να παίζει καλό και όμορφο βόλεϊ.

Η παρουσία των δυο νεαρών από τις Ακαδημίες δεν είναι κάτι ευκαιριακό. Είναι στη λογική της ομάδας και θέλουμε να προωθούνται κορίτσια που δείχνουν κάποια πράγματα γιατί δεν είναι δεδομένο ότι πρέπει κάποιοι αθλητές ή αθλήτριες να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να το αξίζουν για να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Αυτό θέλει προσπάθεια θέλει επιμονή και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική».

«Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε: «Σίγουρα είναι μια πολύ διαφορετική σεζόν από όλες τις άλλες. Βιώνουμε πολύ πρωτόγνωρη καθημερινότητα. Από κει και πέρα είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία με μια ομάδα που έχει πάρα πολύ όρεξη. Τις παλιές αθλήτριες που γνωρίζουν το σύλλογο και τις υποχρεώσεις του και τα καινούργια μέλη τα οποία έχουν έρθει με πάρα πολύ ενέργεια και διάθεση για δουλειά. Οι στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν ίδιοι. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για αυτό. Επιστρέφουμε μετά από πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

«Με έχουν καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο»

Η Κλάρα Κλάριτς ανέφερε: «Έχω φτάσει εδώ και λίγες ημέρες και έχω τακτοποιήσει τις πρώτες εκκρεμότητες. Σήμερα θα κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση με μπάλα και όλα είναι πολύ καλά. Η ομάδα, οι αθλήτριες, το επιτελείο με έχουν καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο και περιμένω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκινήσει η σεζόν και ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να παίξουμε χωρίς να επηρεαστούμε από την κατάσταση με τον κορονοϊό. Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας για τη νέα σεζόν».