Όμιλοι «τέρατα» στην Volley League γυναικών: Τι έλεγαν στην τηλεδιάσκεψη

Η κλήρωση της    Volley League γυναικών, έβγαλε άνισους ομίλους και καλό θα ήταν να δούμε τι έλεγαν οι ενδιαφερόμενοι στην τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ, όταν γινόταν κουβέντα για πρωταθλημα με ομίλους ή πρωτάθλημα με όλες τις ομάδες.

Όμιλοι «τέρατα» στην  Volley League  γυναικών: Τι έλεγαν στην τηλεδιάσκεψη

Oμίλους-τέρατα έβγαλε η κλήρωση-ορισμός της Volley League, αφού ο δεύτερος όμιλος έχει 5 ισχυρές ομάδες, Ολυμπιακό, Θέτιδα, ΠΑΟΚ, Πανναξιακό, ΑΕΚ και οι δυο απο αυτές θα μείνουν εκτος πλέι οφ και θα παίξουν στα πλέι αουτ.

Αντίθετα ο Α΄όμιλος έχει μόλις μία δυνατή ομάδα τον ΑΟ Θήρας, ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τη δυναμική του, αφού έφυγαν όλες οι βασικές ελληνίδες, πλην της Κοσμά και ο Άρης κατεβαίνει με νεανική ομάδα. Άνισοι όμιλοι πέρα ως πέρα γιατί τα ρόστερ των περσινών ομάδων δεν έχουν σχέση με τα εφετινά.

Η σιωπή των αμνών...

Καλό είναι όμως να μη κλαίνε τώρα οι “αδικημένοι” γιατί μπορούσαν να εκφράσουν την αντίθεση τους στην τηλεδιάσκεψη, αλλά εκεί περί άλλων … τύρβαζαν.

Ας δούμε τι είπαν οι ενδιαφερόμενοι για τα πλέι οφ στην περιβόητη τηλεδιάσκεψη και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα σας.

Ολυμπιακός: Όλοι με όλους, όχι ομίλους

Παναθηναϊκός: Ναι στους ομίλους

Άρης: Παρότι έχουμε την πιο αδύναμη ομάδα των τελευταίων χρόνων, δεν γίνεται να μη παίξει ο Άρης με τον ΠΑΟΚ, όχι στους ομίλους

ΠΑΟΚ: Δεν έβγαλε κουβέντα γιατί πήγε ποδοσφαιρικός παράγοντας. Μόλις μια εβδομάδα πριν από την κλήρωση εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του στους ομίλους με επιστολή στην ΕΟΠΕ

Πανναξιακός: Όχι στους ομίλους, γιατί δεν γίνεται να μην έρθουν στη Νάξο όλες οι μεγάλες ομάδες και να μη παίξουμε με τη Σαντορίνη

ΑΟ Θήρας: Όχι στους ομίλους, όλοι με όλους

Θέτιδα: Όλοι με όλους, αλλά με 12 ομάδες όχι με 14

ΑΕΚ: Ότι πει η ΕΟΠΕ

H λύση είναι μία: Δημιουργία Λίγκας για να αποφασίζουν μόνα τους τα σωματεία, για ένα πρωτάθλημα όπου δεν παίρνουν ευρώ από την ΕΟΠΕ.

Α' όμιλος

Α.Ο. Θήρας
Παναθηναϊκός
Άρης
Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
Ηλυσιακός
Α.Ο. Λαμίας 2013
Αμαζόνες

Β' όμιλος

Ολυμπιακός
Θέτις
Π.Α.Ο.Κ.
Πανναξιακός
Πορφύρας
Αίας Ευόσμου
Α.Ε.Κ.

Οι 3 πρώτοι παίζουν στα πλέι οφ.