Πανναξιακός: Ανακοίνωσε Ρόγκα και Οικονομίδου

Ο Πανναξιακός ανακοίνωσε τις συμφωνίες του για έναν χρόνο με τις Πένυ Ρόγκα και Μαρία Οικονομίδου από τον Παναθηναϊκό.

Πανναξιακός: Ανακοίνωσε Ρόγκα και Οικονομίδου

Επίσημα παίκτριες του Πανναξιακού είναι οι Πένυ Ρόγκα και Μαρία Οικονομίδου, με τον σύλλογο της Νάξου να ανακοινώνει τι δύο συμφωνίες με τις δύο πρώην παίκτριες του Παναθηναϊκού για 1 χρόνο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Πανναξιακού αλλά και οι δηλώσεις των Πένυ Ρόγκα και Μαρία Οικονομίδου:

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Πένυ Ρόγκα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 4.7.1987, η Πένυ Ρόγκα έχει ύψος 167cm και θα αγωνίζεται ως λίμπερο. Η 33χρονη έμπειρη αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εαρινό, Ολυμπιακό, Άρτεμις Κορυδαλλού, Ηρακλή Κηφισιάς, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενώ έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια και μέλος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Καλωσορίζουμε την Πένυ Ρόγκα στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η η Πέννυ Ρόγκα δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Ευχαριστώ τον προπονητή κ. Οικονόμου και τους ανθρώπους της διοίκησης που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για την νέα χρονιά.

Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα».

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Μαρία Οικονομίδου για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 18.8.1992, η Μαρία Οικονομίδου έχει ύψος 185cm και θα αγωνίζεται ως Διαγώνια.

Η 27χρονη έμπειρη διεθνής αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εαρινό, Πειραματικό, Ανατόλια, Βριλήσσια, Α.Ο. Θήρας, Α.Ε.Κ. και Παναθηναϊκό, ενώ επιστρέφει στο νησί της Νάξου μετά την επιτυχημένη σεζόν 2016-2017 όπου με τον Πανναξιακό ΑΟΝ κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών με την οποία πανηγύρισε την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε την Μαρία Οικονομίδου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η η Μαρία Οικονομίδου δήλωσε στο paon.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από 3 χρόνια επιστρέφω με τις καλύτερες προοπτικές στην ομάδα με την οποία έχω ήδη 2 μετάλλια στο στήθος.

Για την απόφαση μου αυτή έπαιξαν μεγάλο ρόλο τόσο οι στόχοι της ομάδας που παραδοσιακά είναι υψηλοί αλλά και ο προπονητής κ. Οικονόμου καθώς γνωρίζω και εκτιμώ την δουλειά που κάνει εντός και εκτός γηπέδου.

Από την πρώτη επικοινωνία με τους παράγοντες της διοίκησης βρήκαμε τα «κοινά σημεία» και δέχτηκα σχεδόν αμέσως την πρόταση καθώς είδα ότι παρά τις δυσκολίες της εποχής λόγω της κρίσης του Κορονοϊού, η ομάδα έκανε σοβαρές και στοχευμένες κινήσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Οικονόμου αλλά και την διοίκηση του Πανναξιακού που με εμπιστεύθηκαν για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας και κλείνοντας υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι θα δώσω το 100% της Μαρίας ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε και πάλι ένα μετάλλιο και γιατί όχι, ακόμα μεγαλύτερη διάκριση».