Επιστρέφει ο Παναθηναϊκός στο βόλει γυναικών

O Παναθηναϊκός των 23 πρωταθλημάτων επιστρέφει στο βόλεϊ γυναικών, μετά από απουσία ενός χρόνου, αφού η διοίκηση Πρωτοδικείου δεν πρόλαβε πέρυσι τις ημερομηνίες συμμετοχής και η ομάδα υποβιβάστηκε στην   Pre League.

Επιστρέφει ο Παναθηναϊκός στο βόλει γυναικών

Με ανακοίνωσή του εξάλλου, ο Παναθηναϊκός βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να μην παίζει η γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Pre League και τονίζει πως έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ της ομάδας.

Η ανακοίνωση “Σε απάντηση δημοσιεύματος ιστοσελίδας που διαδίδει ανυπόστατες φήμες και δημιουργεί κλίμα ανησυχίας σχετικά με το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου για την ερχόμενη σεζόν, η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. επιθυμεί να ενημερώσει ότι η διαδικασία στελέχωσης της ομάδας και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Pre League συνεχίζεται κανονικά και ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενά του βήματα”

Υποψήφιος για το τιμόνι της ομάδας είναι ο τελευταίος παράγοντας που την υπηρέτησε, ο Τάκης Μαλακατές, ο οποίος μάλιστα έκανε και πρόταση στον προπονητή Γιάννη Νικολάκη να αναλάβει την ομάδα. Άνθρωπος εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχει το προβάδισμα, εκτός κι αν βρεθεί κάποιο νέο πρόσωπο που θα “τρέξει” την πιο ιστορική ομάδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Έτσι το πρωτάθλημα της Pre League θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την πρώτη της βαθμολογίας να προβιβάζεται απευθείας και τις επόμενες τέσσερις να παίζουν μίνι πρωτάθλημα για το δεύτερο εισιτήριο. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς θα απολαμβάνει και του χρόνου τη μοναξιά του στη Volley League.