Άρης: Ενίσχυση με Κλάιν!

Την 23χρονη Αμερικανίδα ακραία, Μάντι Κλάιν, ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη.

Άρης: Ενίσχυση με Κλάιν!

Παίκτρια του Άρη πρέπει να θεωρείται η Μάντι Κλάιν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης Αμερικανίδας ακραίας, η οποία πέρσι αγωνίστηκε στην Σουηδία με την Έγκλεχολμ και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αμερικάνα Maddy Kline

Η Kline είναι γεννημένη στις 15-07-1997, έχει ύψος 1.86 και θα αγωνίζεται ως ακραία. Την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε, αγωνίστηκε στην Σουηδική Englelholm, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας και μάλιστα η ίδια αναδείχθηκε καλύτερη ακραία του πρωταθλήματος . Η νέα μας αθλήτρια ειναι γεννημένη στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια και αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο UNC Wilmington.

Η Maddy Kline στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη δήλωσε: "Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη με το γεγονός πως θα παίξω την επόμενη σέζον στον Άρη Θεσσαλονίκης και στην πανέμορφη Ελλάδα! Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που οι υπεύθυνοι αυτού του σωματείου με πλούσια και εντυπωσιακή ιστορία με εμπιστεύτηκαν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά, ώστε να τιμάω την ιστορία του συλλόγου με όλες μου τις δυνάμεις"».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας