H Mεταξά στον Παναθηναϊκό, η Ρόγκα στον Πανναξιακό

Ο Τάκης Μαλακατές έπιασε δουλειά και έκανε την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με την απόκτηση της Ναταλίας Μεταξά, ενώ η Πένυ Ρόγκα μετακόμισε στον Πανναξιακό.

 H Mεταξά στον Παναθηναϊκό, η Ρόγκα στον Πανναξιακό

Το τρένο της μεγάλης φυγής του Παναθηναϊκού σταμάτησε με την εκλογή του Τάκη Μαλακατέ, που έχει αδυναμία στο βόλεϊ γυναικών και ήδη έκανε την πρώτη μεταγραφή με την απόκτηση της μνηστής του Θανάση Πρωτοψάλτη, της κεντρικής Ναταλίας Μεταξά(νούμερο 14).

Η Θεσσαλονικιά παίκτρια αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Πανναξιακό, ΑΟ Θήρας, Πορφύρα και θα είναι η πρώτη κεντρική του Παναθηναϊκού, που έχασε στην εποχή της αβεβαιότητας, τις Κελεσίδου, Καλαντάτζε, Πότοκαρ, Βεργίδου, Διώτη και τον προπονητή Καμπερίδη. Απώλεια και η "σημαία" του Παναθηναϊκού Πένυ Ρόγκα(νούμερο 2), που πήγε στον Πανναξιακό μαζί με την Κωνσταντέλου, με προτροπή του Οικονόμου, που συμφώνησε προφορικά με την ομάδα της Νάξου.

Ο Παναθηναϊκός, ψάχνει προπονητή, έκανε πρόταση στον Γιάννη Νικολάκη, ενώ κράτησε και τις Σοφία Κοσμά, Μαρία Οικονομίδου. Η πρώτη συζήτησε με Πανναξιακό, Μαρκόπουλο, αλλά οι 25.000 που ζητούσε κρίθηκαν υπερβολικές και έμεινε στον Παναθηναϊκό. Λίμπερο στην νέα ομάδα του "τριφυλλιού" θα είναι η Εβίτα Λεωνίδου και οι προαναφερθείσες παίκτριες θα πλαισιωθούν από 3 ξένες.