Μουνιόθ: «Δεν αλλάζει ο στόχος μας» - Πετρέας: «Τέσσερις νίκες για το πρωτάθλημα»

Ο στόχος του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό δεν αλλάζει, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ. Οι δηλώσεις του Ισπανού κόουτς και του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», Γιώργου Πετρέα.

Μουνιόθ: «Δεν αλλάζει ο στόχος μας» - Πετρέας: «Τέσσερις νίκες για το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ενόψει των ημιτελικών με τον Φοίνικα Σύρου:

«Για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό που θα ολοκληρωθεί για να δείξουμε και στις υπόλοιπες χώρες την οργάνωση της Ελλάδας. Θα είναι περίεργη η κατάσταση για όλους, γιατί υπήρχε και μεγάλο διάστημα απραξίας. Μετά από τρεις μήνες χωρίς προπονήσεις, έχουμε μικρό χρονικό διάστημα για να παλέψουμε στους τελικούς. Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού όμως δεν αλλάζει, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας, είπε από την πλευρά του:

«Προσωπικά θέλω να αποθεώσω την προσπάθεια των αθλητών και των τεχνικών επιτελείων, που είμαστε εδώ και ένα μήνα στα γήπεδα και προπονούμαστε. Την ατομική ευθύνη την πρόσεξαν όλοι στον μεγαλύτερο βαθμό. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το πλάνο της λίγκας για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος. Στόχος μας είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τις τέσσερις νίκες που χρειαζόμαστε για το τρόπαιο».