Αλλάζει ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ για το φάιναλ φορ του βόλεϊ (pic)

Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της Volley League!

Αλλάζει ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ για το φάιναλ φορ του βόλεϊ (pic)

Από το πρωί της Κυριακής (28/6) ξεκίνησαν στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ οι εργασίες για τη διαμόρφωση του γηπέδου βόλεϊ, όπου θα γίνουν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Οι έμπειροι συνεργάτες της ΕΟΠΕ που έχουν συστρατευτεί στην προσπάθεια της ΕΣΑΠ για να διαμορfωθεί ο αγωνιστικός χώρος όχι μόνο για τις ανάγκες του τεράστιου σταδίου αλλά και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο θα συνεχίσουν τις εργασίες τους όλη την ημέρα ώστε το πρωί της Δευτέρας να δοθεί προς χρήση στις ομάδες για τις πρώτες προπονήσεις.

Με επικεφαλής τον Θανάση Γρυπάρη, ο Ρήγας Ρηγόπουλος και ο Γιώργος Αθανασόπουλος τοποθετούν το ειδικό δάπεδο, τους στυλοβάτες, αλλά και τις ειδικές βάσεις που απαιτούνται για τη σταθεροποίηση της κατασκευής.

«Είμαστε συγκινημένοι που μετά από 11 χρόνια τοποθετούμε και πάλι στο ΟΑΚΑ το ταραφλέξ του βόλεϊ. Το 2009 είχαμε ανοίξει και τις τρύπες για τους στυλοβάτες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους στο ΟΑΚΑ για τις διευκολύνσεις. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Και οι τρεις μας είμαστε εδώ από τα χαράματα και θα είμαστε μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες προκειμένου να γίνει κάτι καλό για το βόλεϊ. Όσο αναπνέουμε θα υπηρετούμε το βόλεϊ και θα είμαστε μέσα στα γήπεδα για να εργαζόμαστε πάνω στο κομμάτι της υποδομής ενός γηπέδου, που είναι δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση», είπε στο volleyleague.gr ο Θανάσης Γρυπάρης.

Δείτε το ποστάρισμα του φροντιστή του Ολυμπιακού:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 30 Ιουνίου - 1ος αγώνας

Κλειστό ΟΑΚΑ, 19.00 (ΕΡΤ): Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου

Τετάρτη 1 Ιουλίου - 1ος αγώνας

Κλειστό ΟΑΚΑ, 17.00 (ΕΡΤ): Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου - 2ος αγώνας

Κλειστό ΟΑΚΑ, 19.00 (ΕΡΤ): Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου

Παρασκευή 3 Ιουλίου - 2ος αγώνας

Κλειστό ΟΑΚΑ, 19.00 (ΕΡΤ): Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Γ' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (εφόσον χρειαστούν)

Σάββατο 4 Ιουλίου - 3ος αγώνας

Κλειστό ΟΑΚΑ, 17.15 (ΕΡΤ): Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου

Κυριακή 5 Ιουλίου - 3ος αγώνας

Κλειστό ΟΑΚΑ, 19.00 (ΕΡΤ): Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ