Παραδοχή ΠΑΟΚ : "Είχαμε κλείσει τον Αγκάμεζ"

Όλο το ελληνικό βόλεϊ ήξερε ότι ο Αγκάμεζ μετά τον Ολυμπιακό θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και μόλις μάθαμε τους λόγους της ακύρωσης της μεταγραφής του

Παραδοχή ΠΑΟΚ : "Είχαμε κλείσει τον Αγκάμεζ"

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος με την ευκαιρία τις εκλογές του Ερασιτέχνη μίλησε για το βόλεϊ μίλησε στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον Libero 107,4 αποκαλύπτοντας πως ο δικέφαλος είχε συμφωνήσει με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ αλλά ο Ντανιέλε Ρίτσι δεν τον ήθελε. Για τον Ιταλό προπονητή ο ισχυρός παράγοντας του Ερασιτέχνη είπε χαρακτηριστικά «πως έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ».

Για το βόλεϊ και τη συμφωνία με Αγκάμεζ «Και στο βόλεϊ έγιναν λάθη. Ο πρόεδρος είχε έτοιμο τον Αγκάμεζ για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και θα παίρναμε περπατώντας το πρωτάθλημα. Αλλά ο προπονητής μας είχε άλλη αντίληψη. Έβλεπε διαφορετικά το βόλεϊ και δεν θέλησε να φέρουμε αυτόν τον κορυφαίο αθλητή του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Και έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως θέλαμε. Υπήρχε συμφωνία με τον Αγκάμεζ και αντέδρασε ο Ρίτσι. Δεν τον ήθελε, πίστευε ότι δεν έκανε για αυτή την ομάδα. Αλλά δεν θα ξανακάνουμε τέτοια λάθη. Οι προπονητές είναι για να προπονούν και εμείς ως διοίκηση για να φέρνουμε τους παίκτες. Αυτό θα κάνουμε και ο προπονητής να συνηθίσει ότι αυτοί είναι οι παίκτες και με αυτούς πρέπει να δουλέψει. Και ειδικά όταν μιλάμε για παίκτη όπως ο Αγκάμεζ, όμως παρόλα αυτά ο Ρίτσι δεν τον ήθελε και δεν ξέρω για ποιους λόγους. Για τη νέα σεζόν θα γίνουν κινήσει που θα βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα να επανέλθει στο πρωτάθλημα.

Για τον Ρίτσι: «Έχει τελειώσει ο Ρίτσι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι αποτυχία το ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Κι ας έχει ο Ολυμπιακός τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Εμείς έχουμε το μέταλλο του πρωταθλητή. Και δεν το δείξαμε στους τρεις αγώνες στα πλέι οφ, με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη, που μπορεί να άλλαζε τα δεδομένα. Δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών, οπότε ο προπονητής έχει φύγει. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση προπονητών και παικτών. Ο κόσμος θα χαρεί με τις κινήσεις που θα κάνουμε και η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει ξανά με στόχο το πρωτάθλημα. Και ο Ιβάν Σαββίδης είναι κοντά στο βόλεϊ, όπως σε όλα τα αθλήματα».