Ποιοι ξένοι δεν θα παίξουν στα πλέι οφ βόλεϊ ανδρών

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος βόλεϊ και καμμία ομάδα δεν έχει ακόμη όλους τους ξένους στη σύνθεση της, ενώ ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να παίξει με ελληνική σύνθεση.

Ποιοι ξένοι δεν θα παίξουν στα πλέι οφ βόλεϊ ανδρών

Ο Ολυμπιακός είχε στην Ελλάδα τον Φερνάντο Μουνιόθ, που προτίμησε να μείνει στη χώρα μας από το να διακινδυνέψει στην πατρίδα του, την Ισπανία ή στη χώρα της γυναίκας του, την Τουρκία. Στον Πειραιά έμεινε και ο Ρόλαντ Γκέρκι, αφού η μνηστή του εργαζόταν στην Ελλάδα και δεν μπορούσε να πάει στην Ουγγαρ.ια. Έτσι έμειναν τρεις εκτός συνόρων, με τον Μίχαλ Φίνγκερ να επιστρέφει τη Δευτέρα, ενώ οι Τερβαπόρτι, Χουσάι αναμένονται σήμερα. Έτσι ο Ισπανός προπονητής θα έχει λογικά όλους τους παίκτες στη διάθεση του από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είχε στη διάθεση του, τον Βραζιλιάνο Ρανγκέλ και τον Αργεντινοδανό Γιάκομπσεν, που δεν μπορούσαν να γυρίσουν στη Λατινική Αμερική. Εκτός Ελλάδας βρέθηκαν ο Μαυροβούνιος Τσάτσιτς και ο Σέρβος Στάροβιτς. Ο πρώτος αναμένεται εντός της εβδομάδας αεροπορικώς, με πτήση από το Ζάγκρεμπ στη Φραγκφούρτη και από την Γερμανία στην Ελλάδα. Ο Στάροβιτς όμως δεν θέλει να έρθει, λέγοντας ότι φοβάται ενδεχόμενο τραυματισμό μετά από μακροχρόνια αποχή, κάτι που θα τον επηρεάσει για το επόμενο συμβόλαιο του.

Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο δύσκολο έργο. Επίσημα δεν λένε το παραμικρό, αλλά όλα δείχνουν ότι θα σαμποτάρει το φάιναλ φορ, αφού ως την τελευταία στιγμή δεν ήθελε την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα ερχόταν ο Μάρσαλ από τον Καναδά και ο Αμπράο από τη Βραζιλία. Ο Μπιέλιτσα εξάλλου ήταν σε περίοδο προσαρμογής και επανένταξης, αλλά η δίμηνη αποχή τον έφερε πίσω και είναι ακατόρθωτο να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Απέμεινε ο Βαν Ντε Ντρίς, που θα μείνει και του χρόνου και οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι θέλουν να έρθει για να έχει ο ΠΑΟΚ αξιοπρεπή παρουσία στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, ενώ αυτοί που σαμποτάρουν τους αγώνες, δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενο τραυματισμό του.

Όσον αφορά τον Φοίνικα Σύρου, που ως γνωστόν πρωτοστάτησε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχασε τον Πέπε Γκονζάλες, που τον άφησε στα κρύα του λουτρού , ισχυριζόμενο ότι θέλει να είναι ασφαλής στην πατρίδα του, την Αργεντινή! Οι. Μπουτσούλεβιτς, Στοίλοβιτς βρίσκονται στο νησί, ενώ ο Σλοβένος Στερν αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.