Φοίνικας Σύρου: «Μας αιφνιδίασε αρνητικά ο Γκονζάλες»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ  με αφορμή την απόφαση του Πέπε Γκονζάλες να επιστρέψει στην Αργεντινή και παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί. 

Φοίνικας Σύρου: «Μας αιφνιδίασε αρνητικά ο Γκονζάλες»

Παρελθόν αποτελεί από τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ο Πέπε Γκονζάλες, ο οποίος προτίμησε να επιστρέψει στην Αργεντινή, μαζί με την οικογένειά του, παρότι αποφασίσθηκε η συνέχιση του πρωταθλήματος.

Ο Φοίνικας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η απόφαση της συνέχισης του πρωταθλήματος προφανώς και δεν είναι μεμονωμένη απόφαση της ομάδας μας αλλά του ΔΣ της ΕΣΑΠ. Τα εισιτήρια επιστροφής για όλη την οικογένεια υπήρχαν ήδη από τον Δεκέμβριο και Φεβρουάριο αντίστοιχα, και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπήρχε πτήση της συγκεκριμένης εταιρίας προς την Αργεντινή (λόγω covid-19), υπάρχουν πάντα οι πτήσεις επαναπατρισμού.

Την νύχτα της αναχώρησής του, προσφέρθηκε βοήθεια (από μέλος της ομάδας) αλλά δεν έγινε αποδεκτή από τον αθλητή. Με δεδομένο ότι ο αθλητής έχει εξοφληθεί στο ακέραιο για τα δεδουλευμένα του στο διάστημα που εξελισσόταν το πρωτάθλημα (προ καραντίνας) μας αιφνιδίασε αρνητικά το γεγονός ότι αναχώρησε αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνέχισης και πριν την σημαντικότερη περίοδο του πρωταθλήματος, τους τελικούς αγώνες.

Εμείς σαν σύλλογος ευχόμαστε στον αθλητή τα καλύτερα για εκείνον και την οικογένεια του, που για 3 μήνες, τους φιλοξενούσαμε στο νησί μας πριν, κατά, αλλά και μετά, την διάρκεια της καραντίνας για τον Covid-19, δίνοντας του την δυνατότητα να γυρίσουν όλοι υγιείς στη πατρίδα τους. Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, με την αγάπη του για το άθλημα του βόλεϊ, προσπαθεί πάντα μέσα από τις ενέργειές του, να στηρίζει και να αναδεικνύει αθλητές και προπονητές παράλληλα με τον αθλητικό πολιτισμό του ευ αγωνίζεσθαι».