Το «έσκασε» ο Φιλίποφ από τον ΠΑΟΚ!

Ο Ντίμα Φιλίποφ πήγε στον ΠΑΟΚ ως μεγάλη μεταγραφή, ως “χτύπημα” στον Ολυμπιακό, αφού δήλωνε φανατικός οπαδός του Θρύλου, πήγαινε στη Θύρα-7, φορούσε το 7, αλλά δεν τα κατάφερε στο κλαμπ της Θεσσαλονίκης και φεύγει για την Ελβετία και την Αμρισβίλ.

Το «έσκασε» ο Φιλίποφ από τον ΠΑΟΚ!

Ο Φιλίποφ λοιπόν δεν κατάφερε πέρυσι να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το πήρε ο Ολυμπιακός με 3-0 νίκες, ενώ φέτος με την έλευση του Κώστα Δεληκώστα, βρέθηκε αναπληρωματικός του 41 χρόνου Θάνου Τερζή.

Oι σχέσεις Φιλίποφ-Δεληκώστα δεν ήταν οι καλύτερες και ο πασαδόρος της Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του στο αδύναμο ελβετικό πρωτάθλημα,στην Άμρισβιλ. Για τρίτη φορά στην καριέρα του (Γιαστρέμπκσι Πολωνίας, Γκαλάτι Ρουμανίας) θα παίξει σε ευρωπαϊκό σύλλογο, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε αγωνισθεί και στην Κύπρο. Εκεί γνώρισε τον Ολλανδό προπονητή, Μάρκο Κλοκ με τον οποίο ήταν και συμπαίκτες πριν από 11 χρόνια, το 2009 στην Ανόρθωση, όπου κατέκτησαν το νταμπλ.

Η διοίκηση της Άμρισβιλ καλωσόρισε τον Φιλίποφ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ,μαζί με το Σέρβο κεντρικό, Ράντιτσα Στεβάνοβιτς, αναφέροντας: «Άλλοι δύο κορυφαίοι σταρ στο δρόμο για τον στόχο μας τον τίτλος του πρωταθλήματος. Καλωσορίζουμε τον Dima Filipppov από την Ελλάδα και τον Σέρβο μεσαίο μπλοκερ Radisa Stevanovic, που ήταν ήδη στο Ελβετικό πρωτάθλημα».H Άμρισβιλ τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα Ελβετίας με 14 νίκες-2 ήττες.

Ο Ντίμα Φιλίποφ πάντως θα αγωνισθεί στα πλέι-οφ της Volley League(προφανώς ως αναπληρωματικός), μιας και τα συμβόλαια της φετινής σεζόν έχουν πάρει παράταση, αν και ο ΠΑΟΚ θα παίξει λογικά με μοναδικό ξένο τον διαγώνιο Βέλγο Ντε Ντρις, που εκτός απροόπτου θα παίξει και την επόμενη περίοδο με τον “δικέφαλο” στο στήθος.