Βγάζει πρόγραμμα η ΕΣΑΠ για τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Φοίνικας και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή, 5 Ιουνίου θα γίνει τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων της ημιτελικής φάσης (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου) για να καθοριστεί το πρόγραμμα των αγώνων της Volley League ανδρών.

Βγάζει πρόγραμμα η ΕΣΑΠ για τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Φοίνικας και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Το προεδρείο της ΕΣΑΠ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την προετοιμασία του προγράμματος των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League ανδρών 2019-20.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεσμεύτηκε να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στην ΕΣΑΠ και στις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ, όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής της σεζόν 2019-20.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις δύο νίκες. Θα παίξουν στους ημιτελικούς Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή 5 Ιουνίου θα γίνει τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων της ημιτελικής φάσης για να καθοριστεί το πρόγραμμα των αγώνων.

Παράλληλα, αναμένεται να σταλούν άμεσα για έγκριση οι αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος Volley League 2020-21, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν έτοιμο το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει για αθλητές και συμμετέχοντες στους ημιτελικούς και τελικούς.