«Φουλ» του Τζιουμάκα στον Φίλιππο Βέροιας στη Volley League

Μεγαλώνει η... παροικία Τζιουμάκα στον Φίλιππο Βέροιας, καθώς μετά τους Σωκράτη και Στέλιο στην ομάδα, που θα συμμετέχει στη Volley League ανδρών, θα αγωνίζεται και ο Γιώργος.

«Φουλ» του Τζιουμάκα στον Φίλιππο Βέροιας στη Volley League

Την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών οικοδομεί μέρα με τη μέρα η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας, η οποία όπως όλα δείχνουν θα στηριχθεί στην οικογένεια Τζιουμάκα.

Μετά τον Σωκράτη που είναι προπονητής αλλά και τον δεύτερο γιο του Στέλιο που είναι ακραίος και ανανέωσε κλείστηκε συμφωνία με τον Γιώργο, ο οποίος θα είναι ο διαγώνιος των νεοφώτιστων στην επαγγελματική κατηγορία. Η συμφωνία κλείστηκε και έτσι ο Στέλιος και ο Γιώργος θα βρεθούν και πάλι μαζί μετά τον Ηρακλή, αλλά για πρώτη φορά θα έχουν προπονητή τον μπαμπά τους.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας με θητεία στην Ιταλία, στον Ηρακλή και στην ΑΕΚ δοκίμασε την τύχη του και στο πρωτάθλημα του Ιράν, το οποίο όμως διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Νέο ξεκίνημα λοιπόν για τον ταλαντούχο διαγώνιο που θέλει να κάνει νέα αρχή και να αποδείξει πως η μεγάλη του επιστροφή είναι θέμα χρόνου...

* Στη φωτογραφία ο Γιώργος Τζιουμάκας με τη φανέλα της ΑΕΚ και ο Στέλιος Τζιουμάκας με τη φανέλα του Ηρακλή στον αγώνα της σεζόν 2018-19 στο Μετς.