Πανικός στον ΠΑΟΚ- Η Θύρα 4 θέλει πίσω τον Χιμένεθ

Η απώλεια του τίτλου από τον Ολυμπιακό μετά από 3 χρόνια κυριαρχίας, έφερε πανικό στον ΠΑΟΚ και η Θύρα-4, αλλά και διάφοροι μάνατζερ παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και απαιτούν την επιστροφή του Χιμένεθ.

Πανικός στον ΠΑΟΚ- Η Θύρα 4 θέλει πίσω τον Χιμένεθ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν συνδέσει τη χρυσή εποχή με τον Κουβανό Χιμένεθ, που πανηγύρισε μαζί τους ένα πρωτάθλημα και ένα νταμπλ, στη συνέχεια πήγε στην ιταλική Μολφέτα, αλλά έλυσαν το συμβόλαιο του σε δυο μήνες, τον Οκτώβριο και πέρυσι έπαιξε στην Αργεντινή, στην Όμπρες.

Κι ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη διοίκηση(προσεχώς εκλογές) και προπονητή, η Θύρα-4, αλλά και ο μάνατζερ του πιέζουν για την επιστροφή του Χιμένεθ.

Βέβαια αυτό δεν είναι εύκολο γιατί δεν έχει συνεδριάσει ακόμη η ολυμπιακή επιτροπή, όπου προεδρεύει η πρώην σταρ της Κουβας και νυν αντιπρόεδρος της FIVB Μιρέγια Λουίς. Η επιτροπή θα εισηγηθεί ποιοι αθλητές θα έχουν δικαίωμα εξόδου από τη χώρα και είναι προσεκτική μετά το σκάνδαλο με τις συλλήψεις στην Φινλανδία, με την κατηγορία του βιασμού.

Η Κούβα το φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που έπαθε τα τελευταία χρόνια, με την αυτομόληση των τριών καλύτερων παικτών του κόσμου, του Λεόν, του Λεάλ και του Σιμόν, αλλά και του Χουαντορένα, που δεν αγωνίζονται με την Εθνική τους, με τον πρώτο να φοράει το εθνόσημο της Πολωνίας και τον τελευταίο της Ιταλίας.