ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός προσφέρουν τα γήπεδά τους στην Πολιτεία για τον κορονοϊό

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησαν τη Δευτέρα οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, καθώς προσέφεραν στην Πολιτεία τα κλειστά γήπεδα που χρησιμοποιούν για τους αγώνες βόλεϊ, σε περίπτωση που τα χρειαστούν λόγω κορονοϊού.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός προσφέρουν τα γήπεδά τους στην Πολιτεία για τον κορονοϊό

Μια πολύ σπουδαία κίνηση ανακοίνωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ο οποίος γνωστοποίησε πως παραχωρεί τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου στην Πυλαία στην Πολιτεία, σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας με την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Η ανακοινωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το οποίο τον διακρίνει, ανακοινώνει, ότι διαθέτει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου PAOK Sports Arena, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην ελληνική πολιτεία προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει, αν και εφόσον χρειαστεί, και κατά την δική της κρίση, για τις ανάγκες αντιμετώπισης του φονικού ιού ο οποίος μαστίζει την ανθρωπότητα και ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πανδημία.

Στις μέρες τις οποίες περνούμε το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συλλογικής και ατομικής, είναι αυτό το οποίο πρέπει να χαρακτηρίζει τις πράξεις και τις ενέργειες όλων μας. Δεν είναι καιρός για λόγια, μόνο έργα! Μείνετε σπίτι, προστατέψτε την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας».

Ακολούθησε και ο Παναθηναϊκός

Και ο Παναθηναϊκός ΑΟ προσφέρει το κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου στην διάθεση της Πολιτείας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Συγκεκριμένα, με σημερινή επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν πως παραχωρούν τον «Παύλος Γιαννακόπουλος» άμεσα προς χρησιμοποίηση από τους αρμόδιους φορείς, όταν το κρίνουν απαραίτητο.