Volley League ανδρών: Έφυγαν 15 ξένοι βολεϊμπολίστες

Το πρωτάθλημα της  Volley League ανδρών φυλλορροεί, ξεκίνησε με μόλις 10 ομάδες και ήδη έφυγαν 15 από τους 23 ξένους βολεϊμπολίστες.

Volley League ανδρών: Έφυγαν 15 ξένοι βολεϊμπολίστες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Έμι Τερβαπόρτι πήγε στη Φινλανδία και ο Μίχαλ Φίνγκερ στην Τσεχία, περιμένοντας νέες οδηγίες πότε θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις και οι διοργανώσεις. Στην Ελλάδα παρέμεινε ο Αλβανός Γκασμέντ Χουσάι και ο Ούγγρος Ρόλαντ Γκέργκι, μαζί με τη μνηστή του που αγωνίζεται στον Απολλώνιο Κερατσινίου.

ΠΑΟΚ

Για τις πατρίδες τους έχουν αναχωρήσει οι Στίβεν Μάρσαλ (Καναδάς), Βαν Ντε Ντρις (Ολλανδία). Οδικώς μέσω Βουλγαρίας για τη Σερβία αναχώρησε ο Νόβιτσα Μπιέλιτσα, ενώ ο Ροντρίγκρο Αμπράο βρίσκεται στη Βραζιλία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα βρίσκονται όλοι οι ξένοι του Παναθηναϊκού. Ο Δανός πασαδόρος Άξελ Γιάκομπσεν, ο Σέρβος διαγώνιος Σάσα Στάροβιτς και ο Μαυροβούνιος Βόγιν Τσάτσιτς.

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στη Βραζιλία βρίσκεται ο Έρικ Μπατατζίμ και στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Τζόσουα Μπάιερς. Αντίθετα, ο Βραζιλιάνος Κάιο Ντε Πρα έχει ως βάση τη Σερβία, αλλά παραμένει ακόμα στην Ελλάδα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Στην Ερμούπολη έχουν παραμείνει οι δύο Σέρβοι Φίλιπ Στοΐλοβιτς, Μαξίμ Μπουτσούγεβιτς και ο Αργεντινός Πέπε Γκονζάλες. Αντίθετα, στη Σλοβενία βρίσκεται ο Ζίγκα Στερν.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Ο Αμερικανός Τζαμάλ Πέιν βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο Νταβίντ Γκιέλ επέστρεψε στη Γαλλία. Ο Κολομβιανός Μέχια Λεάντρο πήρε το αεροπλάνο το περασμένο Σάββατο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Στη Βραζιλία ο Εντουάρντο Στουντζίνσκι.

ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο παραμένουν οι Ντιμίτρι Στοροζίλοφ, Ουίλιαμ Λουκούμι και ο Κέβιν Καραμπαλί.

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Στην Πολωνία βρίσκεται ο Λούκας Μακόβσκι, ενώ ο Κέβιν Τερέλ πήγε μετά από πολυήμερο ταξίδι στην Αγία Λουκία.

* Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ δεν είχε ξένους αθλητές στο ρόστερ του.