Έμπαζε το «παλατάκι» στην Πυλαία, αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Το κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας, το λεγόμενο "Παλατάκι", έμπαζε νερά, λόγω βροχόπτωσης στη Θεσσαλονίκη και κακής στεγανοποίησης της οροφής και ο αγώνας βόλει ΠΑΟΚ-Ηρακλής αναβλήθηκε για την Δευτέρα (20.00)

Έμπαζε  το «παλατάκι» στην Πυλαία, αναβλήθηκε  το ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Ο αγώνας για τη Volley League ανδρών, ΠΑΟΚ-Ηρακλής επρόκειτο να ξεκινήσει στις 8μμ, στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας, το λεγόμενο και "Παλατάκι" από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η βροχή όμως που πέφτει στη Θεσσαλονίκη και η κακή στεγανοποίηση της οροφής γέμισε με νερά το τερέν . Οι διαιτητές έδωσε προθεσμία μιάμιση ώρα για να επιλυθεί το πρόβλημα, αλλά δεν βρέθηκε λύση.

Έτσι το ματς αναβλήθηκε για την Δευτέρα την ίδια ώρα (20.00), με την διαφορά ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα μέτρα αναχαίτισης του κορονοϊού, που επιβάλουν την διεξαγωγή όλων των αγώνων χωρίς θεατές.

Ο αγώνας του α΄γύρου διακόπηκε σε βάρος του Ηρακλή που μηδενίστηκε σε αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Τακουρίδη. Ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο για να κρατήσει την 2η θέση και να ελπίζει ακόμα και στην πρώτη θέση μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας: «Μπαίνουμε σε δύσκολη εβδομάδα με ντέρμπι και φάιναλ-4 κυπέλλου. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή. Θέλουμε νίκη με τον Ηρακλή και την κατάκτηση του κυπέλλου στη Σύρο».

Ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ολη την εβδομάδα είχαμε δύσκολη προετοιμασία και τα μικρά μας παιδιά, οι έφηβοι παίζουν τον χιαστί του πανελληνίου πρωταθλήματος. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά έχουμε καλή ψυχολογία και θα παίξουμε ελεύθερα. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα μιλήσει για την κατάταξη μας».

Σε 28 αγώνες ο Ηρακλής προηγείται του ΠΑΟΚ με 15-13 στις νίκες.