Μουνιόθ: «Είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (6/3) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Volleyleague. Τι είπαν Μουνιόθ, Κοκκινάκης και Πανταλέων

Μουνιόθ: «Είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη για την 16η αγωνιστική της Volleyleague, με στόχο την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Φερνάντο Μουνιόθ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, είπε: «Κάναμε βήματα στα τελευταία παιχνίδι για να βρούμε τη φυσιολογική μας φάση στον τρόπο παιχνιδιού και είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτή την περίοδο το πιο σημαντικό πράγματα είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν και να φτάσουμε με καλή διάθεση την επόμενη εβδομάδα στο Κύπελλο».

Από την πλευρά του, ο Μενέλαος Κοκκινάκης στάθηκε στην καλή κατάσταση της ομάδας του: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε ουσιαστικά την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της σεζόν και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει μια ακόμα φορά και να δώσει δυναμικό παρών στο Ρέντη».

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κάνει ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου τελικού του League Cup στο «Μελίνα Μερκούρη» (3-2 σετ) ενώ οι «πράσινοι» ελπίζουν και για τη δεύτερη θέση ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, οι «πράσινοι» έχουν να νικήσουν στο πρωτάθλημα από τις 21/3/2015.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων, αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση είπε: «Μέσα σε μικρό διάστημα θα παίξουμε τρίτη φορά με τον Ολυμπιακό επομένως δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι ο ένας από τον άλλον. Μακάρι να γίνει ωραίος αγώνας για να ευχαριστηθεί ο κόσμος όπως στα προηγούμενα ματς. Ο Ολυμπιακός έδειξε καλά αντανακλαστικά και εμείς πρέπει να επαναλλάβουμε την επιτυχία του Λιγκ Καπ. Θα παίξουμε για τη νίκη κι αν τα καταφέρουμε θα είναι ανοικτή η 2η θέση»