Σε ποιά αφιέρωσε ο Μουνιόθ τον τίτλο (pics)

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ξέχασε...

 Σε ποιά αφιέρωσε ο Μουνιόθ τον τίτλο (pics)

Ο Ισπανός προπονητής Φερνάντο Μουνιόθ, δεν ξέχασε τους ανθρώπους που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γι αυτό και αφιέρωσε την κούπα "στην οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου γιατί υπέφεραν πολλές φορές χωρίς τον πατέρα τους και είχαν δύσκολες στιγμές. Επίσης στους φιλάθλους μας και να τους συγχαρώ για την φανταστική υποστήριξη τους».

Η ιστορία γνωριμίας με τη σύζυγο του Τούγκμπα έχει ενδιαφέρον, καθώς γνωρίσθηκαν κατά την παραμονή τους στην Σμύρνη, όπου ο Ισπανός ήταν προπονητής και η γυναίκα του παίκτρια στην Ιζμίρ. Εκεί έγινε απλά η γνωριμία , αλλά το ειδύλλιο προχώρησε και ολοκληρώθηκε στη Βαρκελώνη το 2011. Ο Μουνιόθ δούλευε ως προπονητής στην εθνική Ισπανίας και η πανύψηλη Τουρκάλα βολειμπωλίστρια έπαιζε στην Αutocars Lioret de Mar.

Η γνωριμία στη Σμύρνη, η σχέση στη Βαρκελώνη και από τότε είναι μαζί και έχουν αποκτήσει μάλιστα δυο κοριτσάκια, που τους ακολουθούν. Από την Τουρκία, στην Ισπανία και τώρα στην Ελλάδα, όπου θέλει να παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Ισπανός προπονητής.

  • H Toύγκμπα με τη φιλή της Βασιλική,πρωταθλήτρια bodybuilding