Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Το κλαμπ του Παναθηναϊκού δίνει μεγάλη σημασία στο αυριανό (18.00) τελικό του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών με τον Ολυμπιακό, γι αυτό και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πήγε στην αποψινή(18/2) προπόνηση, στο κλειστό του Αγίου Θωμά,

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Δέκα χρόνια χωρίς τίτλο έμεινε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, κι αυτό αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τον σύλλογο, γι αυτό και η νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη, άνοιξε την όρεξη στο "τριφύλλι".

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά στην προπόνηση της ομάδας βόλεϊ βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πριν από λίγο για να εμψυχώσει τους αθλητές και τους προπονητές εν όψει του αυριανού τελικού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους ζήτησε το κύπελλο κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, αφού έσπασε και το αρνητικό ρεκόρ των 50-0 νικών σε όλα τα σπορ του ερασιτέχνη, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Ο επαναληπτικός τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Θύρα 13 κατά Γιαννακόπουλου: «Δεν θα πάμε στον Άγιο Θωμά. Πλέον θα σε αντιμετωπίζουμε με χιούμορ»

Το κλειστό του Αγίου Θωμά για τον σπουδαίο αγώνα της Τετάρτης θα είναι κατάμεστο αφού εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά τα διαθέσιμα εισιτήρια, κι αυτό προκάλεσε εμφύλιο ανάμεσα στη Θύρα-7 και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τι δεν πρέπει να κάνει ο Μουνιόθ, για να σηκώσει ο Ολυμπιακός το Λιγκ Καπ στο Μαρούσι...(vids)

Την ερχόμενη Τετάρτη (19/2) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο κλειστό του Αγίου Θωμά τους ερυθρόλευκους (18.00) στη ρεβάνς με τον κανονισμό του χρυσού σετ.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Εισιτήρια με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις»

Τα highlights του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3 (vid)

Αυτό σημαίνει ότι: Ο Παναθηναϊκός εάν επικρατήσει με οποιοδήποτε σκορ θα κατακτήσει τον τίτλο. Για να το πάρει ο Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια του αγώνα θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ εάν επικρατήσει με 3-2 τότε το τρόπαιο θα κριθεί στο χρυσό σετ. Τα πάντα είναι ανοικτά.

Tελικός Λιγκ Καπ: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-3: Ο Ράπτης διέκοψε το σερί