Παναθηναϊκός: Sold out για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό!

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το sold out των διαθέσιμων θέσεων του κλειστού του Αγίου Θωμά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/2, 18:00).

Παναθηναϊκός: Sold out για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό!

Τα μέλη του Παναθηναϊκού εξάντλησαν όλες τις διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου στον Άγιο Θωμά για τον δεύτερο τελικό (19/2, 18:00) του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι το sold out έγινε σε χρόνο ρεκόρ.

Παναθηναϊκός: Δεν εκδίδει εισιτήρια για τον τελικό με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει πως τα μέλη του εξάντλησαν σε χρόνο ρεκόρ , μέσω του viva.gr, τις διαθέσιμες θέσεις του Κλειστού του Αγίου Θωμά εν όψει του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (19/2, 18.00).
Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς τους φιλάθλους του, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εισέλθουν στο κλειστό, καθώς δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας εισιτήρια του αγώνα.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, να μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ενώ οι Θύρες θα ανοίξουν στις 17.00.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Μόνο η φωνή σας αρκεί για να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα: να αποτελέσετε τον «έβδομο παίκτη» της ομάδας μας, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα αποτελέσει «όπλο» του αντιπάλου.

Γι’ αυτό μην απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση!»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας