Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δεν πάει στο Ρέντη ο Γιαννακόπουλος. Η ανακοίνωση του ΠΑΟ

Άλλαξε γνώμη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεν θα συνοδεύσει την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δεν πάει στο Ρέντη ο Γιαννακόπουλος. Η ανακοίνωση του ΠΑΟ

Χωρίς την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα διεξαχθεί τελικά ο πρώτος τελικός του Λιγκ Καπ στο Βόλεϊ Ανδρών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Την Τρίτη (12/2) ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει ότι ο πρόεδρος του συλλόγου θα συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", αλλά σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι τελικά δεν θα συμβεί αυτό.

Πριν απο λίγο ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του τελικού Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών, αν παραστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Με ή χωρίς την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το κλειστό του Ρέντη αναμένεται κατάμεστο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποφασισμένοι να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στο... 51-0.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος, το έτος 2020, η Αστυνομία του Πειραιά και η Διοίκηση του Ολυμπιακού μας ενημέρωσε επίσημα ότι δεν μπορoύν να εγγυηθούν την σωματική ακεραιότητα του Προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εφόσον αυτός παραστεί στον αποψινό τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2. Δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά η οπαδική τρομοκρατία να κερδίζει την Δημοκρατία. Και όμως έγινε στην Ελλάδα του 2020.

Με τα όσα μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της Αστυνομίας και του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουμε πως κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο και σχεδιάζουν κακουργηματικές πράξεις εναντίον του Προέδρου μας και της αποστολής της Ομάδας.

Αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, τονίζουμε πως ο ύψιστος γνώμονας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι η προάσπιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε ανθρώπου, είτε φοράει πράσινα είτε φοράει οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Για αυτόν τον λόγο ενημερώνουμε πως δεν θα παραστεί κανένας από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο αποψινό ματς στον Πειραιά.

Ενημερώνουμε όμως πως αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής μας, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουμε, ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβούν να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ήδη τους γνωρίζουμε!

Καλούμε την ύστατη ώρα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το εξαφανισμένο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Αστυνομία να αποδείξουν πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού και να υπηρετήσουν τα όσα θα έπρεπε να πρεσβεύουν.