Φερνάντο Μουνιόθ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, αφιέρωσε τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου στους φιλάθλους της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους πριν από 39 χρόνια.

Φερνάντο Μουνιόθ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε: «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας που έχασαν τη ζωή τους πριν 39 χρόνια. Είναι μια πολύ συναισθηματική ημέρα για εμάς η χθεσινή και για αυτό θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Σχετικά με το παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος γιατί δώσαμε μια απάντηση αυτή την περίοδο. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε σε καλή κατάσταση στον τελικό της Πέμπτης. Θέλαμε να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο απόδοσης αυτό καταφέραμε σήμερα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Σύρος που ξέρουμε όλοι πολύ καλά τις δυνατότητες που έχει και που είναι πολύ υψηλές.

Πάντα πριν από ένα τελικό, προσπαθούμε να τεστάρουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, ώστε τις επόμενες ημέρες που έχουμε μέχρι το παιχνίδι είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ή να δούμε τι προβλήματα έχουμε σαν ομάδα για να τα διορθώσουμε. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι στο γήπεδό μας, θα είναι διαφορετικό και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι 100%».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Θα αναφερθώ αρχικά σε αυτό που είπε και ο προπονητής μας. Είναι ένας ιδιαίτερος μήνας αυτός για τον Ολυμπιακό και τη χθεσινή ημέρα. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή και όλες τις υπόλοιπες σε αυτά τα παιδιά, τα θύματα της Θύρας 7 που είχαμε στα 8/2 και από κει και πέρα να προχωρήσουμε και να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο που έρχεται τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Σήμερα το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί η Σύρος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τη σεβόμαστε και για αυτό είχαμε και το καλό αυτό πρόσωπο. Παίξαμε καλά, μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί εμάς λίγες ημέρες πριν από τους μεγάλους τελικούς και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Προχωράμε τώρα και συγχαρητήρια στη Σύρο για την εμφάνιση της και την προσπάθεια που κάνει».