Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» με Ελπίδα Αμπελοκήπων την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί την Τρίτη (4/2, 15:30) στο πλαίσιο της φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας την Ελπίδα Αμπελοκήπων με στόχο την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» με Ελπίδα Αμπελοκήπων την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου

Την Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται την Τρίτη (4/2) στις 15:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τις δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ (εντός έδρας) και τον ΟΦΗ (εκτός έδρας) και θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, ενώ ακολουθεί την Κυριακή (9/2, 20:00) το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου.

Δηλώσεις

Γκαζμέντ Χουσάι: «Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει τον αγώνα του Κυπέλλου στον οποίο θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Final-4, όπου θα διεκδικήσουμε τον έναν από τους τρεις εγχώριους τίτλους. Θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση για να πετύχουμε το στόχο μας και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου στην έδρα μας».