Στον Φοίνικα Σύρου ο Κανέλλος

Στην απόκτηση του Γεράσιμου Κανέλλου προχώρησε ο Φοίνικας, ενισχύοντας τη γραμμή των κεντρικών του.

Στον Φοίνικα Σύρου ο Κανέλλος

Στο πρόσωπο του Μάκη Κανέλλου ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ βλέπει μία ακόμα αξιόπιστη λύση για να ενισχύσει το μπλοκ του. Ο έμπειρος κεντρικός, που μάλιστα σε λίγο καιρό θα γίνει και πατέρας, αποχαιρέτησε τον Παμβοχαϊκό κι έχει ήδη ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου Τσβετιτσιάνιν (λόγω της απόκτησης του Αργεντινού Γκονζάλες συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός ξένων), ο Φοίνικας είχε κενό στο μπλοκ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκαναν ο Νίκος Χριστόφας και ο Δημοσθένης Λινάρδος, έπρεπε να αποκτηθεί ένας τρίτος Ελληνας κεντρικός και μετά από διαπραγματεύσεις 15 ημερών αποκτήθηκε ο Κανέλλος.

Η επίσημη ανακοίνωση του Φοίνικα αναφέρει για τη μεταγραφή:

«Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Διεθνή Έλληνα Γεράσιμο Κανέλλο. Ο Γεράσιμος Κανέλλος γεννήθηκε στις 25/8/1987 έχει ύψος 2,01 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο Μεταμόρφωσης και το 2004 υπέγραψε στον Ολυμπιακό έως το 2005 κατακτώντας την ίδια χρονιά το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους παρακάτω συλλόγους:

Με την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης κατέκτησε το 2008 το πρωτάθλημα και 2 σούπερ καπ το 2007 και 2008. Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων».