Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Φίνγκερ, η πρόταση από Κορέα στον Ολυμπιακό και η αξιολόγηση Τσάσιτς

Ο Στέφανος Λεμονίδης αποκαλύπτει πρόθεση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Φίνγκερ, την πρόταση από την Κορέα στον Ολυμπιακό και αναλύει τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, Τσάσιτς.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Φίνγκερ, η πρόταση από Κορέα στον Ολυμπιακό και η αξιολόγηση Τσάσιτς

O Oλυμπιακός ποντάρει πολλά στον Τσέχο Μιχάλ Φίνγκερ, τόσο για το ντέρμπι της Δευτέρας, όσο και για την κατάκτηση του νταμπλ, γι αυτό και απέρριψε πρόσφατα πρόταση από την Κορέα.

O Φίνγκερ είναι ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος με 79/121 επιθέσεις (ποσοστό 65%), ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Άκης Ασπιώτης με 60%(50/84).

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόσφατα πρόταση από την Κορέα, προκειμένου να παραχωρήσει τον Φίνγκερ με 150.000 δολάρια, ενώ ο παίκτης θα έβαζε στον τραπεζικό λογαριασμό του 600.000 δολάρια. Κλαμπ και αθλητής απέρριψαν την πρόταση, αφού στόχος είναι το νταμπλ και ο Φίνγκερ είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Τσέχου και ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον αντικαθιστούσε με τον Γκάβιν Σμιτ, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Όσον αφορά τον νεοαποκτηθέντα Μαυροβούνιο Βόγιν Τσάτσιτς, σίγουρα είναι μια αξιόλογη προσθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν θα κάνει τη διαφορά, όπως ελπίζουν οι φίλοι του «τριφυλλιού». Το αποδεικνύει εξάλλου και το βιογραφικό του, αφού δεν έπαιξε σε κάποιο σπουδαίο κλαμπ ή σε κάποιο σημαντικό πρωτάθλημα…

Πρόκειται για έναν πολύ καλό επιθετικό με προβλήματα στην υποδοχή, γι αυτό και δεν παίρνει μεγάλο χώρο στην πρώτη μπάλα, παίζει στην γραμμή και τον καλύπτει ο λίμπερο. Δύσκολα θα κάνει ισχυρό δίδυμο με τον Ράπτη, που έχει κι αυτός θέμα με την πρώτη μπαλιά.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα έχει ακόμη μια λύση στους ακραίους, αλλά και πρόβλημα, αφού ως τώρα έπαιζε βρέξει-χιονίσει με Ράπτη, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και θα επιλέγει από τρεις παίκτες και όχι από δύο. Σίγουρα πάντως δεν απέκτησε τον Μαυροβούνιο «για να παίζει ο γιός του», όπως λένε οι κακεντρεχείς και θα φανεί στην πράξη.