Λιγκ Καπ βόλεϊ: Στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος τελικός

Οι δύο τελικοί του Λιγκ Καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθούν 12 και 19 Φεβρουαρίου με το ΟΑΚΑ να φιλοξενεί τον δεύτερο.

Λιγκ Καπ βόλεϊ: Στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος τελικός

Η πρόταση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Μετά από σχεδόν 4000 μέρες θα γίνει παιχνίδι βόλεϊ στο κλειστό του Αμαρουσίου. Το τελευταίο ματς που είχε διεξαχθεί εκεί ήταν ο τελικός του CEV Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λοκομοτίβ Μπελογκόριε στις 22/3/2009.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα παίξουν το πρώτο ματς στις 12 Φεβρουαρίου στο "Μελίνα Μερκούρη" (έγιναν προσπάθειες και για το ΣΕΦ), ενώ η ρεβάνς στις 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Οι διπλοί τελικοί του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2019-20 μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα γίνουν 12 και 19 Φεβρουαρίου 2020. Ο πρώτος τελικός θα γίνει 12/2 στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 19/2 στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (Ο.Α.Κ.Α) όπου θα τοποθετηθεί δάπεδο ταραφλέξ. Τις επόμενες ημέρες Αγωνιστική Επιτροπή της Ε.Σ.Α.Π. θα αποφασίσει τις λεπτομέρειες των δύο αγώνων με την προοπτική να είναι διαφήμιση και προβολή για το επαγγελματικό βόλεϊ».