Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (18/1) το απόγευμα (17:00) θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό εντός έδρας. Μπενίτεθ: «Έρχονται δύσκολοι μήνες».

Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό

Τον Παμβοχαϊκό στο Ρέντη, υποδέχεται το Σάββατο (18/1) στις 17:00, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή που μεσολάβησε λόγω των εορτών.

Μοναδικός στόχος της ομάδας του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι η νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση την ημέρα του αγώνα. Στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Επιτέλους ξεκινάμε τη δεύτερη περίοδο της σεζόν. Κάθε παίκτης και όλη η ομάδα θέλουμε να ξεκινήσουμε πολύ καλά με ένα πολύ καλό παιχνίδι και την πρώτη μας νίκη για το 2020. Μετά τον Ιανουάριο θα έχουμε δύσκολους μήνες και όλοι μας είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βοηθήσoυμε την ομάδα να έχει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό στις διοργανώσεις».