Ο Τζιουμάκας πήγε να παίξει στο φλεγόμενο Ιράν

Την περίοδο που το Ιράν ετοιμάζεται για πόλεμο, ο Γιώργος Τζιουμάκας άφησε τον Ηρακλή και πήγε στην Σαχντάμπ Γιάζντ 

Ο Τζιουμάκας πήγε να παίξει στο φλεγόμενο Ιράν

Ο διεθνής διαγώνιος Γιώργος Τζιουμάκας θα αγωνιστεί στο Ιράν, καθώς συμφώνησε με την Σαχντάμπ Γιάζντ .

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα που ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει το τι συνέβη, αλλά είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα μου», δήλωσε στο Sportsfeed.gr. «Το είπα κι όταν γύρισα το καλοκαίρι πως είχα επιστρέψει στο σπίτι μου και το εννοούσα. Αυτούς τους λίγους μήνες που φόρεσα ξανά τη φανέλα της ομάδας ένιωσα υπέροχα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και να τους ευχηθώ να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει».

Ο Τζιουμάκας είχε επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ηρακλή έχοντας όρο στο συμβόλαιο του ότι εφόσον προκύψει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό θα έμενε ελεύθερος. «Η ομάδα σ’ αυτές τις επαφές που είχαμε μου έδειξε ότι είναι πολύ οργανωμένη, ενώ μιλώντας με κάποιους ανθρώπους έχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες και σίγουρα το βόλεϊ στο Ιράν είναι πολύ δυνατό. Όπως και να’ χει είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και ανυπομονώ για να βρεθώ εκεί»

H Σαχντάμπ Γιάζντ βρίσκεται στην 11η θέση μεταξύ δεκατριών ομάδων στην Σούπερ Λιγκ του Ιράν. Στόχος της είναι να μπει μέσα στην πρώτη 8αδα που οδηγεί στα πλέι οφ και κυρίως να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις. Η Γιαζντ έχει να νικήσει από τις 7 Νοεμβρίου 2019 και έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Το πρωτάθλημα στο Ιράν έχει διακοπεί λόγω των Προολυμπιακών τουρνουά που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς το Ιράν διεκδικεί την πρόκριση του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.