Και Ντε Ντρίς και Μπιέλιτσα και Αρμενάκης και ξένος ακραίος στον ΠΑΟΚ

Τρεις, μπορεί και τέσσερις νέους παίκτες θα έχει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του και θα ενισχυθεί σημαντικά στην κούρσα του κυπέλλου και του πρωταθλήματος.

Και Ντε Ντρίς και Μπιέλιτσα και Αρμενάκης και ξένος ακραίος στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη θα πάει αύριο Τετάρτη ο διαγώνιος Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος διαγώνιος ύψους 2.08, αγωνιζόταν στο κορεάτικο πρωτάθλημα με την φανέλα της Ινσούρανς Σταρς, ενώ έχει παίξει στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ουκρανία και την Τουρκία. Απο την Κορέα έφυγε γιατί δεν άντεχε στις βαριές και συνεχείς προπονήσεις, ενώ είναι και επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Τραυματίσθηκε ο Φίνγκερ, πανόραμα προολυμπιακού (highlights)

Ο ΠΑΟΚ θα εντάξει στο δυναμικό του και τον Σέρβο κεντρικό Νόβιτσα Μπιέλιτσα, τον Απόστολο Αρμενάκη που παίζει κεντρικός και διαγώνιος, ενώ υπάρχουν και δυο σενάρια για ξένο ακραίο. Να αποκτηθεί ακόμη ένας ξένος για να αντικαταστήσει τον Ίλινιχ, ή να παραμείνει και ο Ρώσος και να έχει 5 ξένους, προκειμένου να παίζουν οι 4 ανάλογα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανισθεί αγνώριστος, προς το καλύτερο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα παίξει στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό(18 Iανουαρίου) και Ολυμπιακό (25 Ιανουαρίου) με καλύτερο ρόστερ, απ ότι στον πρώτο γύρο.