Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3 : «Μας πετούσαν κέρματα και μας έφτυναν»

Χουσάι, Φίνγκερ και Γκέργκι, μίλησαν για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Μαρούσι επί του Παναθηναϊκού και τόνισε πως οι οπαδοί έφτυναν και πετούσαν κέρματα στους "ερυθρόλευκους".

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3 : «Μας πετούσαν κέρματα και μας έφτυναν»

Ο Ολυμπιακός νίκησε μέσα στο Μαρούσι τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αλβανός ακραίος των Πειραιωτών, Γκασμέντ Χουσάι, δήλωσε τα εξής: «Δεν ξεκινήσαμε με τον τρόπο που θέλαμε στο 1ο σετ, όμως μετά επανήλθαμε και ισοφαρίσαμε άμεσα ενώ μπορούσαμε να φτάσουμε στο 2-1 αν δεν χάναμε μέσα από τα χέρια μας το 3ο σετ. Στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα μέσα σε όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3 : Δια χειρός Θόδωρου Βουλκίδη (highlights)

Οι οπαδοί, μας πετούσαν συνέχεια πράγματα, νομίσματα και μας έφτυναν όλη την ώρα. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου τέτοιες συνθήκες. Ούτε να πέφτει δακρυγόνο και να σταματάει ο αγώνας για πολλά λεπτά, μετά από μάχη των οπαδών με την αστυνομία. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο είμαι χαρούμενος που φύγαμε με τη νίκη μέσα από αυτή την έδρα και ξέρω ότι την αξίζαμε».

Μίχαλ Φίνγκερ: «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά από οπαδούς γηπεδούχου ομάδας. Ήταν τρελό όλο αυτό και δεν έχει να κάνει με τον αθλητισμό. Είναι λογικό να υποστηρίζεις την ομάδα σου αλλά αυτά που συνέβησαν εκεί ξεπερνούν τη λογική και δεν έχουν καμία θέση στο βόλεϊ και σε κανένα γήπεδο.

Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε από τα δακρυγόνα που έπεσαν στην αρχή του αγώνα, μετά από μάχη των οπαδών με την αστυνομία. Η κατάσταση ήταν επικίνδυνη και δεν μπορείς να παίξεις βόλεϊ όταν έχεις σε τόσο κοντινή απόσταση κόσμο που βρίζει, φτύνει και πετάει πράγματα. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και από το γεγονός ότι φύγαμε με τη νίκη από εκεί μέσα».

Ρόλαντ Γκέργκι: «Είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε με τη νίκη μέσα από αυτή την έδρα, όπου δεν είναι κατάλληλη για να παίξεις βόλεϊ, όταν επικρατούν τέτοιες συνθήκες. Οι οπαδοί τους είχαν βάλει μέσα στο γήπεδο τα… πάντα, μας έφτυναν όλη την ώρα και ήταν δύσκολο να εκτελείς σερβίς ενώ τους έχεις σε τόσο κοντινή απόσταση. Από κει και πέρα είχαμε μια δύσκολη περίοδο με συνεχή παιχνίδια και ταξίδια αλλά νομίζω ότι βρίσκουμε τον εαυτό μας. Επίσης είμαστε χαρούμενοι για το 45-0!»