Ο ΠΑΟΚ διώχνει τους Κουβανούς, που επιτέθηκαν στον Τσαλόπουλο

Σοβαρό επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ελπίδας Αμπελοκήπων 3-1 στους διαδρόμους του PAOK Sports Arena όταν ένας  οπαδός του "δικεφάλου" ζήτησε εξηγήσεις από τη μάνατζερ των δύο Κουβανών Αλμπο και Σαντοβάλ για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα δελτία τους με αποτέλεσμα να απουσιάσουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ διώχνει τους Κουβανούς, που επιτέθηκαν στον Τσαλόπουλο

Η Τζένη Τερζή απάντησε στον οπαδό του ΠΑΟΚ. Το επεισόδιο πήρε έκταση και προς υπεράσπιση της Τερζή έτρεξαν οι δύο Κουβανοί Αλμπο και Σαντοβάλ.

Ακολούθησε σοβαρό επεισόδιο και η κρίση πέρασε στο γραφείο της διοίκησης όπου βρίσκονταν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Τσαλόπουλος. Η ένταση φέρεται να έχει ξεκινήσει αρχικά με τον διάλογο που είχε άνθρωπος της διοίκησης του ΠΑΟΚ με την εκπρόσωπο των δύο αθλητών, κι οι τελευταίοι όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν, ενώ είχαν φύγει από το γήπεδο επέστρεψαν και σε έντονο ύφος ζήτησαν εξηγήσεις.

Φοίνικας-Ολυμπιακός 0-3: Τον «σκότωσε» από το σερβίς

H ένταση κορυφώθηκε και οι δύο Κουβανοί είχαν λεκτική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος αποχώρισε εξοργισμένος από το γήπεδο.

Οι δύο Κουβανοί ήταν σε έξαλλη κατάσταση φώναζαν του Τσαλόπουλου και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε. Για το θέμα ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής και η απόφαση απομάκρυνσης θεωρείται δεδομένη.

Είναι γνωστό πως ο Τσαλόπουλος είναι αυστηρός σε θέματα συμπεριφοράς και δε θα μπορούσε να δεχτεί τη δημόσια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των δύο αθλητών τους οποίους στήριξε μέχρις εσχάτων, θυσιάζοντας ακόμα και τον πρώην προπονητή Γιούρι Φιλίποφ ο οποίος πρώτος είχε θέσει το θέμα της πειθαρχίας των δύο αθλητών και φυσικά δικαιώθηκε.