Οι Κουβανοί μπορούν να παίξουν στους ημιτελικούς Λγικ Καπ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Πριν απο λίγη ώρα άναψε το πράσινο φως από την κουβανική ομοσπονδία για τη μεταγραφή των Σαντοβάλ, Άλμπο στον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Δεληκώστας μπορεί να τους χρησιμοποιήσει στα επόμενα ματς.

Οι Κουβανοί μπορούν να παίξουν στους ημιτελικούς Λγικ Καπ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Τώρα πλέον είναι στην ευχέρεια του προπονητή, αλλά και της διοίκησης του ΠΑΟΚ αν θα τους κρατήσουν ή αν θα τους αντικαταστήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί ευκαιρία στον διαγώνιο Άλμπο να δείξει τις δυνατότητες του, κι αν δεν ικανοποιήσει ως τις 15 Δεκεμβρίου θα αντικατασταθεί.

Αντιθέτως ο Σαντοβάλ δεν υπολογίζεται, κι αν βρεθεί ξένος κεντρικός θα αντικατασταθεί άμεσα, αφού δεν είναι καλύτερος των Τακουρίδη, Χαραλαμπίδη και δεν τον υπολόγιζαν για βασικό.

H ανακοίνωση: "Αίσιο τέλος είχε το ζήτημα που δημιουργήθηκε, όσον αφορά την συμμετοχή των δύο Κουβανών αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου μας, Dario Albo και Jose Antonio Sandoval Rojas.

Αφού λύθηκε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά των χρημάτων και όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει ο ΠΑΟΚ, ουδεμία ευθύνη είχε για αυτό, σήμερα πλέον ήρθε το τελικό «οκ» και οι αθλητές βρίσκονται και επίσημα πλέον στην διάθεση του προπονητή τους προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σωματείου μας".

Οι Κουβανοί λοιπόν αν το κρίνει ο προπονητής τους Κώστας Δεληκώστας , μπορούν να παίξουν στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Μαρούσι 16.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 18.00 (Ε.Ρ.Τ.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Γυμναστήριο Δ. Βικέλας Ερμούπολη 19.00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.