ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Έλουσαν με ρετσίνα τους παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη στο κλειστό της Πυλαίας στο 18-20 του δεύτερου σετ και προκάλεσε την δεκάλεπτη διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Έλουσαν με ρετσίνα τους παίκτες του Ολυμπιακού  (vid)

Διεκόπη προσωρινά το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο 18-20 του δευτέρου σετ, όταν οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-3: Με Χουσάι 20 αστέρων (vid)

Ο διαιτητής του αγώνα προειδοποίησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως την επόμενη φορά θα διακόψει το παιχνίδι και θα μηδενιστούν οι γηπεδούχοι.

Ο ΠΑΟΚ ισχυρίζεται ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης προκάλεσε τον κόσμο που καθόταν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ενα σκηνικό γνώριμο στο κλειστό της Πυλαίας, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ισχυρίζονται συνεχώς πως προκαλούνται από παίκτες ή παράγοντες του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, να είναι άδεια η πρώτη σειρά πίσω από τους αναπληρωματικούς, ενώ δεν υπήρχε και σκέπαστρο να προφυλάσσει τους παίκτες, όπως στον Ρέντη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οπαδός του ΠΑΟΚ έλουσε με ένα μπουκάλι λίτρου ρετσίνας τους παίκτες και τους έκανε μούσκεμα! Οι αθλητές του Ολυμπιακού αντέδρασαν και έγινε ένας μικροχαμός... Συνελήφθη ένας νεαρός, αλλά ο Ανδρέας Ανδρεάδης ζήτησε να μη διωχθεί ποινικά.

Δείτε το βίντεο: