ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ περιμένει το «ΟΚ» από την Κούβα, πιθανή ώρα έναρξης στις 19.15!

Η ομοσπονδία βόλεϊ της Κούβας δεν έχει λάβει ακόμη χρήματα από τον «δικέφαλο του Βορρά», έτσι οι Σαντοβάλ και Άλμπο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό (4/11, 19.00 ΕΡΤ3) ματς με τον Ολυμπιακό. Τι θέλει να εκμεταλλευθεί ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ περιμένει το «ΟΚ» από την Κούβα, πιθανή ώρα έναρξης στις 19.15!

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ οι Κουβανοί Σαντοβάλ Ρόχας και Μιράντα Άλμπο στο αποψινό (4/11, 19.00 ΕΡΤ3) ντέρμπι πρεμιέρας της Volley League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η κουβανική ομοσπονδία δεν έχει λάβει χρήματα από τη διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά», παρότι η τελευταία υποστηρίζει ότι έχει πληρώσει τα πενταπλούν των δύο αθλητών.

Όπερ σημαίνει πως -τουλάχιστον μέχρι να δώσει το «πράσινο φως» η ομοσπονδία βόλεϊ της Κούβας- οι Σαντοβάλ και Ρόχας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Στην ΕΟΠΕ περιμένουν ως την τελευταία στιγμή το πράσινο φως από την κουβανική ομοσπονδία για να παίξουν οι Κουβανοί και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο κατάθεσης της λίστας, που είναι 15 λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα και πιθανή ώρα έναρξης είναι 19.15!