Πόσο θα μείνει ο Δεληκώστας στον ΠΑΟΚ;

Ο Στέφανος Λεμονίδης βάζει ένα κουίζ με ερώτηση "πόσο θα μείνει ο Δεληκώστας στον ΠΑΟΚ; " , αναλύει το πρόβλημα και κάνει αναφορά στο λεγόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα και στους αποσπασμένους προπονητές...

Πόσο θα μείνει ο Δεληκώστας στον ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του, αφού ο Γιούρι Φιλίποφ έφυγε πριν καλά-καλά αρχίσει το πρωτάθλημα και έγραψε το όνομα του στο βιβλίο Γκίνες, καθώς το προηγούμενο ρεκόρ ήταν του Χόρχε Ελγκέτα που πρόλαβε και κοουτσάρισε την ομάδα στο Λιγκ Καπ.

Ο Αργεντίνος μίλησε τότε για ένα συνδικαλιστή παίκτη που κάνει κουμάντο, ενώ ο Φιλίποφ μίλησε για έναν μάνατζερ και δυο παράγοντες εκθειάζοντας τον Αντώνη Τσαλόπουλο.

Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι ενός ανδρός αρχή, αφού όπως φαίνεται άλλα πιστεύει ο Θανάσης Κατσαρής, άλλα ο Αντώνης Τσαλόπουλος και άλλα οι Τζήκας, Παϊσιάδης, Λίτσας, που φωτογράφισε (συν τον μάνατζερ Κώστα Μαργαρίτη), με την εις άτοπον επαγωγή ο Φιλίποφ.

Όσο περνάει ο καιρός πάντως, μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο Αντώνης Τσαλόπουλος, ο μοναδικός από τους προαναφερθέντες που βάζει λεφτά από την τσέπη του, αλλά δεν έχει καλούς συμβουλάτορες.

Πέρυσι έδωσε έναν σκασμό λεφτά για τον Τζούριτς, αλλά αν δεν πάρει το κουμάντο της ομάδας δεν θα δει άσπρη μέρα ο ΠΑΟΚ. Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι…

Φύγαμε όμως από το θέμα μας, που είναι ο Κώστας Δεληκώστας. Τα στοιχήματα άρχισαν να πέφτουν για το πότε θα φύγει, αφού δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απ ότι καταλάβαμε από τις δηλώσεις του Γιούρι Φιλίποφ, στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν προπονητή, αλλά "yesman".

Τέλος πάντων, ο Δεληκώστας ήταν η καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ, αν και εφόσον τον αφήσουν να κάνει αυτά που θέλει, αν και με τους Κουβανούς δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Ρωτήστε στον Ολυμπιακό τι τράβηξαν με τους κορυφαίους εκείνη την εποχή Σάντσες, Ερνάντες που δεν συγκρίνονται με αυτούς που έφερε ο ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα με τον κεντρικό που δεν υπάρχει στον χάρτη.

Μια φορά λοιπόν οι Κουβανοί έφυγαν τριήμερο ταξίδι στο εξωτερικό με τον Ολυμπιακό και άφησαν ανοιχτά τα παράθυρα του διαμερίσματος, ανοιχτά όμως και τα καλοριφέρ.

ΥΓ: Η απόφαση πρέπει να παρθεί άμεσα. Επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ; Γιατί αυτό που θα δούμε φέτος θα είναι μια μεσοβέζικη κατάσταση και φτάσαμε σε αυτό το χάλι, εξαιτίας όλων των παραγόντων των ομάδων της Volley League. Δεν μπορεί ο πρόεδρος της Λίγκας να καλεί τους υποψήφιους παίκτες του Παμβοχαϊκού για να τους πείσει να παίξουν στην ομάδα του Βραχατίου.

ΥΓ2: Όλοι είναι φίλοι και καλά παιδιά οι αποσπασμένοι προπονητές της ΕΟΠΕ. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας νέος στην ομάδα (δείτε τη σχετική φωτό) για να τρέξει, να δει , να μαζέψει παιδιά, να κοπιάσει. Κι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού βόλεϊ δεν υπάρχουν νέοι προπονητές, ο … στόλος είναι γερασμένος και χρειάζεται νέο αίμα.