Volley League: Πήραν άδεια συμμετοχής οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ελπίδα Αμπελοκήπων για το πρωτάθλημα της Volley League.

Volley League: Πήραν άδεια συμμετοχής οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε όπως ήταν φυσικό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Volley League σε ΠΑΟΚ Παναθηναϊκό και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Οι δυο πρώτες ομάδες συμπλήρωσαν κάποια έγγραφα που έλειπαν από τους φακέλους τους. Από την άλλη μεριά η Ελπίδα Αμπελοκήπων ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για τη δημιουργία Τ.Α.Α.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν οι ομάδες που έχουν πάρει συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Volley League είναι 6. Απομένουν 4 ακόμα για να πάρουν έγκριση. Ο Παμβοχαϊκός, ο Ηρακλής, ο ΟΦΗ και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου αντιμετωπίζει τις περισσότερες δυσκολίες για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και αυτό γιατί χρωστάει χρήματα σε παίκτες. Οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν άδεια έστω και την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΣΑΠ:

Kατά τη σημερινή (17/10/19) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αδειοδοτήθηκαν τo Τ.Α.Α, Π.Α.Ο.Κ., το T.A.A. Παναθηναϊκός Α.Ο. και το Τ.Α.Α. Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων.

Η Επιτροπή ανέβαλλε την εξέταση των φακέλων των υπολοίπων Τ.Α.Α. (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, Ο.Φ.Η και Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης) για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε η ΕΣΑΠ από την ΕΕΑ οι εκκρεμότητες των Τ.Α.Α. ΟΦ.Η., Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015 και Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός είναι τυπικού χαρακτήρα. Στην περίπτωση του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης η ΕΕΑ προβαίνει σε περαιτέρω εξέταση τυχόν καταγγελιών για οφειλές προς αθλητές".