Volley League: Πολύ δύσκολα θα κατέβει στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να βρει τους πόρους για να καλύψει τα χρέη του και βρίσκεται ένα βήμα πριν τις τοπικές κατηγορίες.

Volley League: Πολύ δύσκολα θα κατέβει στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρόυπολης δε θα καταφέρει όπως όλα δείχνουν να εξασφαλίσει άδεια για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Volley League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρόλο που οι άνθρωποι της ομάδας από την Αλεξανδρούπολη είχαν λάβει μια μικρή παράταση από την αρμόδια επιτροπή, δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να βρουν τους πόρους για να απαλλαγούν από τα χρέη του συλλόγου και ως εκ τούτου το ιστορικό σωματείο βρίσκεται ένα βήμα πριν τις τοπικές κατηγορίες.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό όλα έδειχναν πως ο σύλλογος θα κατέβαινε τελικά στο πρωτάθλημα με σύνθεση ανάγκης όμως, δηλαδή με το εφηβικό του τμήμα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά.

Αν ο Εθνικός δεν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να παίξει στο πρωτάθλημα, πληροφορίες λένε πως θα κάνει χρήση της επιλογής χαμηλότερης κατηγορία ζητώντας από τον Ε.Ο.ΠΕ. παράταση στη διορία που έληγε στις 30/8.

Επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της ομάδας έστειλαν έγγραφο στην Ένωση Θράκης περιγράφοντας την τραγική κατάστασή του συλλόγου και ζητώντας να συμπεριληφθεί η ομάδα στις κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων.