Έφτασε για τον ΟΦΗ ο Στοροζίλοφ!

Ο έμπειρος Ουκρανός βρέθηκε στο Ηράκλειο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, αλλά και με τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη.

Έφτασε για τον ΟΦΗ ο Στοροζίλοφ!

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, ξεκινάει το παρθενικό της ταξίδι στη Volley League και στο Ηράκλειο καταφθάνουν καθημερινά οι αθλητές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας. Ο πρώτος ξένος στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ που βρίσκεται στο Ηράκλειο, είναι ο 33χρονος διεθνής Ουκρανός πασαδόρος Ντμίτρι Στοροζίλοφ.

Τον Στοροζίλοφ, παρέλαβαν από το αεροδρόμιο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο στον ποδοσφαιριστή στο News Café Beach ιδιοκτησίας του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κυριάκου Μουτάφη. Εκεί είχαν την ευκαιρία, να συζητήσουν για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας, θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (28/8) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. Στην πρώτη αυτή συγκέντρωση δεν θα βρίσκεται ο 33χρονος διεθνής Μαυροβούνιος ακραίος Μίλος Τσούλαφιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αναμένεται στο Ηράκλειο τον Σεπτέμβριο.