Θα αποχωρήσει ο ΠΑΟΚ από το Κύπελλο

Με αποχώρηση από το Κύπελλο απειλεί ο ΠΑΟΚ

Θα αποχωρήσει ο ΠΑΟΚ από το Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ μέσω του εκπροσώπου του Κώστα Παϊσιάδη, διεμήνυσε στη Ρόδο, στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο “Αν στον ημιτελικό, υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού από τον Πειραιά, δεν θα παίξουμε” προσθέτοντας “και πέρυσι μας είπατε ότι οι προσκλήσεις του Ολυμπιακού, πήγαν σε χορηγούς και ήρθαν οπαδοί του από την … Τουρκία”

Και πρόσθεσε: ¨Το καταλαβαίνω οτι θα υπάρχουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού από τη Ρόδο, γιατί έχει την πλειοψηφία στο νησί. Το ίδιο θα γινόταν με φιλάθλους του ΠΑΟΚ αν παίζαμε στην Κοζάνη η στο Κιλκίς. Αν όμως έρθουν οπαδοί από τον Πειραιά, όπως πέρυσι στο Αλεξάνδρειο, θα φύγουμε από το γήπεδο και δεν θα παίξουμε. Γνωρίζουμε ποιοι είναι, ξέρουμε τις φάτσες τους"

Ο ημιτελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος την Παρασκευή στις 5μμ στο Φαληράκι στη Ρόδο, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν Παναθηναϊκός-Ηρακλής(8μμ) με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του κυπέλλου και το άρθρο 9.2 η ποινή που προβλέπεται είναι απώλεια του αγώνα και μηδενισμό, χωρίς περαιτέρω ποινή στο πρωτάθλημα. Εκτός κι αν ο αθλητικός δικαστής κρίνει ότι πρόκειται για δυσφήμιση του αθλήματος,