Οι πρώην διεθνείς Κουβανοί Άλμπο Μιράντα , Ρόχας στον ΠΑΟΚ, δανεικός ο Τόρες, εν αναμονή Κάλβο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην διεθνή Κουβανού διαγώνιου Ντάριελ Άλμπο Μιράντα και του πρώην διεθνή κεντρικού Ροχας.

Οι  πρώην διεθνείς Κουβανοί Άλμπο Μιράντα , Ρόχας στον ΠΑΟΚ, δανεικός ο Τόρες, εν αναμονή Κάλβο

Mεταγραφική ενίσχυση λοιπόν για τον ΠΑΟΚ στη θέση του διαγώνιου και του κεντρικού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τον 27χρονο Κουβανό, Ντάριελ Άλμπο Μιράντα. Ο πρώην διεθνής Κουβανός, ύψους 2,01 μ., είναι γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1992 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου. Ξεκίνησε από την La Habana (2015-16) της Κούβας, έχει φορέσει τη φανέλα της UNTreF Volley (2017-18) με την οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος Αργεντινής, ενώ την περασμένη περίοδο έπαιξε στο Λίβανο για την Zahra (2018-19). Με την εθνική του έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παναμερικανικό κύπελλο του 2016 στο Μεξικό.

Ανακοίνωσε και τον Χοσέ Αντόνιο Σαντοβάλ Ρόχας. Ο 25χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός, είναι διεθνής με την Κούβα και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Σάνκτι Σπίριτους. Ο πρώην διεθνής Κουβανός αθλητής, (ύψος 2,05μ.) είναι γεννημένος στις 09 Μαϊου 1994.

Ο Γιούρι Φιλίποφ άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση τους και ξεκινάει προετοιμασία την Δευτέρα, ενώ δεν ρωτήθηκε για τον ερχομό τους στην Ελλάδα , τον οποίον αποφάσισαν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ με τον μάνατζερ των παικτών. Ο ακραίος Λάζαρο Τόρες, αναμένεται να δοθεί δανεικός στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ο τέταρτος , Ρικάρντο Κάλβο είναι τιμωρημένος ως τον Δεκέμβριο, λόγω της γνωστής ιστορίας του βιασμού μιας Φινλανδής και όταν πάει στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξει πρόβλημα. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν έχει τρεις πασαδόροι στο ρόστερ της.