Χριστοφιδέλης: Αναλαμβάνει την Ανόρθωση

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Χριστοφιδέλης: Αναλαμβάνει την Ανόρθωση

Μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής το από τα παρκέ, ο Κώστας Χριστοφιδέλης ξεκινάει καριέρα προπονητή με την Ανόρθωση να είναι ο πρώτος του σταθμός.

Ο Χριστοφιδέλης μεγαλούργησε ως αθλητής στον Ολυμπιακό, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (τμήμα πετόσφαιρας ανδρών) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή πετόσφαιρας κ Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι 42 ετών (26/06/1977) γεννημένος στην Καβάλα απ' όπου έχει ξεκινήσει και την επαγγελματική του ενασχόληση με την πετόσφαιρα για να ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό , Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησιάς .

Στην καριέρα του κατέκτησε 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης , 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 9 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Η μεγαλύτερη διάκριση για τον Κώστα Χριστοφιδέλη αποτελεί η 5η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Γραφείο Τύπου Πετόσφαιρας