Και στο βόλεϊ διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ

Mετά το ποδόσφαιρο και στο βόλει διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ 

Και στο βόλεϊ διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διαφωνεί με τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων του Final 4 και αύριο θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου για το θέμα. Ήδη κάνει λόγο για έλλειψη ισονομίας, ενώ αναμένεται να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την αντίδραση της ομάδας.

Η ανακοίνωση: "Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν ότι τη Δευτέρα 16/04 και ώρα 13:00 στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ (ΘΥΡΑ 7 Γηπέδου Τούμπας) θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον απαράδεκτο τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων για το Final 4 της Ρόδου, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα ανισονομίας εις βάρος του ΠΑΟΚ.Αναλυτική ενημέρωση θα υπάρξει στη Συνέντευξη Τύπου"

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή παίζουν στους ημιτελικούς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ(5μμ) και Ηρακλής-Παναθηναϊκός(8μμ)

Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, ο φίλαθλος για να προμηθευτεί την πρόσκληση, θα πρέπει να κάνει την προεγγραφή του σε συγκεκριμένους χώρους από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 μέχρι και την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 (εάν κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες προσκλήσεις).

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να προεγγραφεί σε ένα από τα παρακάτω σημεία:

-Παλιά Γραφεία ΔΟΝΑ, σήμερα Γραφεία Πολεοδομίας, στην οδό Διαγοριδών 1, Ρόδος
-Βιβλιοθήκη Κρεμαστής και
-Δημοτικό Κλειστό Καλλιθέας

Για να μπορέσει να κάνει την προεγγραφή, θα πρέπει:

-Να έχει φυσική παρουσία ο ενδιαφερόμενος
-Να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα

Όσον αφορά τους μαθητές, η προεγγραφή τους θα γίνει από τους γονείς τους, με την προϋπόθεση, να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο του μαθητή.
Οι ώρες που θα λειτουργήσουν οι χώροι προεγγραφών, θα είναι από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραλαβή των προσκλήσεων έχει ορισθεί η ημέρα Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. Ο φίλαθλος που θα έχει κάνει την προεγγραφή του, θα παραλάβει την πρόσκληση από το ίδιο σημείο προεγγραφής τις ώρες 9π.μ. με 1μ.μ..

Η μόνη διαφορά θα είναι για αυτούς που θα έχουν κάνει την προεγγραφή στο Δημοτικό Κλειστό της Καλλιθέας. Θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το Κοινοτικό Κατάστημα Καλυθιών.

Τις ημέρες των αγώνων, στην είσοδο των φιλάθλων θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αφού η πρόσκληση θα είναι ονομαστική. Έτσι, ο φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα και οι μαθητές ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο.

Όλα τα παραπάνω γίνονται για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και σε άμεση συνεργασία με την ΕΟΠΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.