Ριζόπουλος, Ολυμπιακός από κούνια... (pics)

Μετά από δυο ημιτελείς προσπάθειες, ο Δημήτρης Ριζόπουλος μεταγράφηκε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό, στη θέση του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ριζόπουλος, Ολυμπιακός από κούνια... (pics)

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος είναι η νέα άφιξη στον Ολυμπιακό, μετά από δυο προσεγγίσεις που έγιναν στο παρελθόν και δεν κατέληξαν σε επιτυχή αποτελέσματα, σε ηλικία 35 χρονών όμως θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ολυμπιακός από κούνια, αγόραζε κάθε χρόνο κάρτα μέλους για να ενισχύσει τον αγαπημένο σύλλογο του, αλλά πάντα κάτι "στράβωνε" και δεν κατηφόριζε στον Πειραιά.

Ώσπου φέτος όλα πήγαν καλά και θα πάρει τη θέση του Κώστα Χριστοφιδέλη, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στην υποδοχή, αλλά και στην επίθεση όταν χρειασθεί. Είναι πλέον από τους πλέον ευτυχείς αθλητές και στο δωμάτιο του στις Σέρρες έχει μερικά από τα ενθυμήματα της εφηβικής ηλικίας του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίες! Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλειά και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, για να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους που δημιουργούν κάθε φορά ξεχωριστή ατμόσφαιρα».